Shutterstock
Shutterstock
09|08|2017 10:45
SHARE
ΣΑΝΔΑΛΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Με αυτά τα άνετα σανδάλια βολτάρουν κάθε μέρα τα κορίτσια στη Νέα Υόρκη


Είναι το παπούτσι που μας συντροφεύει στις καλοκαιρινές διαδρομές μας στην πόλη, στις βόλτες και στις βραδινές μας εξόδους. Ανταποκρίνεται σε κάθε περίσταση, μας κάνει να απολαμβάνουμε ξεκούραστο βάδισμα.

Οσο πιστή κι αν είναι μια γυναίκα στο τακούνι, ένα σανδάλι σε ένα κομψό σχέδιο μπορεί να την κάνει να «υποκύψει» και να κάνει μια προσωρινή στροφή στο φλατ. Μπορεί πολλές φορές τα σανδάλια να μην δίνουν πόντους ύψους, αλλά η κατάλληλη επιλογή μπορεί να χαρίσει πόντους στιλ.

Ενδιάφερον έχουν οι επιλογές που κάνουν στα σανδάλια οι «ιέρειες» του street style: οι Νεοϋορκέζες. Σε προηγούμενο άρθρο μιλήσαμε για το αγαπημένο τους outfit στις καθημερινές τους εμφανίσεις.

Φόρεμα με σανδάλια ή sneakers. Φορέματα με έντονα prints και χρώματα που συνδυάζονται με άνετα, χαμηλοτάκουνα σανδάλια ή λευκά sneakers που πηγαίνουν τις Νεοϋορκέζες παντού χωρίς να περνούν απαρατήρητες.

Οι γυναίκες στη Νέα Υόρκη που έχουν μια καθημερινότητα επιφορτισμένη με πολλές υποχρεώσεις που επιτάσσουν πολλές διαδρομές, απαιτούν το παπούτσι τους να είναι άνετο και να ταιριάζει με τις διαφορετικές στιλιστικές επιλογές τους.

Brands όπως: Steve Madden, Birkenstock, Soludos, Barneys, Trademark, Nine West, Mark Fisher, Topshop, Zara, Frye είναι πρώτα στις προτιμήσεις τους.

Οπως θα δείτε παρακάτω, τα σχέδια ποικίλλουν και βέβαια οι Nεουρκέζες τα εντάσσουν με στιλ στις καθημερινές τους εμφανίσεις.