@Chanel
@Chanel
29|10|2017 09:01
SHARE
LOOK BY CHANEL 

Η Lily-Rose Depp (στα Chanel) δείχνει το τέλειο λουκ για τα πάρτι της σεζόν


Ομορφη, φρέσκια, σέξι. Η Lily-Rose Depp έκανε μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση. Στα Chanel, σαν σύγχρονη «σειρήνα»

Την ώρα που όλες αρχίζουμε να σκεφτόμαστε τι θα φορέσουμε στα πάρτι της σεζόν, η 18χρονη σταρ της πασαρέλας, με μια εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, έρχεται να λύσει όλες τις απορίες και να προτείνει ένα λουκ κλασικό αλλά και σύγχρονο, vintage, με αναφορές στα 80's αλλά ταυτόχρονα απόλυτα σημερινό. Και σέξι τόσο, όσο. 

Πρέσβειρα της Chanel και πρόσωπο του αρώματος L'Eau N5 η νεαρή ηθοποιός δεν θα μπορούσε παρά να εμπιστευτεί το γαλλικό Οίκο για την εμφάνισή της στα βραβεία WWD στη Νέα Υόρκη στα οποία τιμήθηκε ο καλλιτεχνικός διευθυντή της Chanel Κarl Lagerfeld για το έργο του, με το βραβείο John B. Fairchild Honor.

Η 18χρονη κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis φόρεσε με σέξι τρόπο ένα μαύρο βαμβακερό φόρεμα με κεντήματα από τη συλλογή Spring-Summer 2018 Act 1 Ready-to-Wear της Chanel. Ιδιαίτερο, μέσα στην απλότητά του. Το κάτω μέρος είχε όγκο, το πάνω όχι. Λιτό, με τιράντες και βαθύ κόψιμο στο πλάι δίνοντας μια σέξι νότα χωρίς να προκαλεί. 

Τα πέδιλά της, και αυτά με την υπογραφή της Chanel, σε λιτή γραμμή, συνδυάζονταν άψογα με το φόρεμα υπογραμμίζοντάς το διακριτικά.

Τα αξεσουάρ της προσεκτικά επιλεγμένα για να προσθέσουν στο στιλ, χωρίς να καταφύγουν στην υπερβολή. Υπέροχα σκουλαρίκια και στο χέρι της το εντυπωσιακό  «Coco Crush» της Chanel από χρυσό 18 καρατίων. 

@Chanel
@Chanel

Η νεαρή σταρ είχε τα μαλλιά της τραβηγμένα σε αλογοουρά, με ελαφρούς κυματισμούς. 

Το μακιγιάζ της, όλο με προϊόντα Chanel, σε γήινους τόνους αλλά με τις απαραίτητες λάμψεις. 

Μπρονζέ και χρυσές σκιές σε συνδυασμό με τις τέλειες γραμμές του eyeliner έδιναν ένταση στο βλέμμα της, ενώ το highlighter τόνιζε τις γωνίες της και έκανε το make-up κατάλληλο για... πάρτι! 

Διάβασε επίσης: Η Chanel στη Colette -Στήνει ένα ονειρικό σκηνικό στη θρυλική μπουτίκ

@Chanel
@Chanel