Apimages
Apimages
ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας -Γιορτινή ατμόσφαιρα στο Royal Albert Hall


Η λαμπερή τελετή των βρετανικών βραβείων μόδας για το 2017 στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, για δεύτερη συνεχή χρονιά, προσέλκυσε τα πιο τρανταχτά ονόματα από το χώρο του μόντελινγκ και του fashion design.

Περισσότεροι από 4.000 καλεσμένοι έδωσαν το παρών κάνοντας επίσημες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, ενώ χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski που ήταν ο χορηγός της βραδιάς έντυσαν την μεγαλοπρεπή αίθουσα που φιλοξένησε τα βραβεία.

Σημειώνεται ότι μέχρι και το 2015 τα βραβεία της μόδας ονομάζονταν British Fashion Awards, αλλά στη συνέχεια μετά το Brexit μετανομάστηκαν σε Fashion Awards. 

Ο θεσμός από πέρυσι ξεκίνησε και την πρωτοβουλία να συγκεντρώνει δωρεές για πρόγραμμα υποτροφιών στο χώρο της μόδας σε νέους και νέες με ταλέντο.

«Η μεγάλη επιτυχία των βραβείων του περασμένου έτους, ως ένα θεαματικό γκαλά για να τιμήσει τα απίστευτα άτομα της μόδας, ήταν ένας στόχος που η βιομηχανία ήθελε να πετύχει», δήλωσε η πρόεδρος της BFC, Natalie Massenet. 

Τόσο η BFC όσο και η Swarovski θέλουν μέσα από αυτά τα βραβεία μόδας να υποστηρίξουν, να προμοτάρουν και να “τροφοδοτήσουν” το ταλέντο κάθε δημιουργού.

Με οσκαρική διάθεση, λαμπερές προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας και της fashion βιομηχανίας περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και εντυπωσίασαν με τις δημιουργίες γνωστών οίκων που επέλεξαν να φορέσουν. 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Μεσουρανούσε στις πασαρέλες στη δεκαετία του 1990, σήμερα, στα 44 της, η Εύα Χερτζίκοβα παραμένει κούκλα. Το γνωστό μοντέλο επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα του οίκου Versace συνδυασμένο με over the knee μαύρες μπότες. 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Η Σούκι Γουότερχαουζ είναι γνωστή στον κόσμο της μόδας για την πρώην σχέση της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Κόρη πλαστικού χειρουργού από το Λονδίνο, ξεκίνησε να φωτογραφίζεται ως μοντέλο και έγινε το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνια των εσωρούχων Marks and Spencer. Εδώ την βλέπουμε με δημιουργία του οίκου Maison Margiela.

Apimages
Apimages

Αφοσιωμένη, πλέον, στο ρόλο της ως μητέρα, η Ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ συνεχίζει ακάθεκτη την καριέρα της στο μόντελιγκ και καταφέρνει να τα συνδυάζει και τα δύο. Η σχέση της με τον θρύλο των γηπέδων Κριστιάνο Ρονάλντονα είναι εδώ και καιρό παρελθόν καθώς απέκτησε μία πανέμορφη κόρμη με τον ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ. Στην λαμπερή εκδήλωση το διάσημο μοντέλο επέλεξε μακριά αποκαλυπτική τουαλέτα του οίκου Versace.

apimages
apimages

Η γαζέλα της πασαρέλας Ναόμι Κάμπελ, η οποία παρευρέθη στα βραβεία μόδας με τη μητέρα της Βαλερί Μόρις, επέλεξε να φορέσει ρομαντική τουαλέτα του οίκου Azzedine Alaïa.

apimages
apimages

Η οικοδέσποινα της βραδιάς Κάρλι Κλος εντυπωσίασε με την κόκκινη δημιουργία του οίκου Vivienne Westwood Couture.

apimages
apimages

Η τραγουδίστρια Ρίτα Ορα τίμησε και εκείνη δημιουργία του οίκου Versace. 

apimages
apimages

H τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ που αποφάσισε να δώσει άλλη μια ευκαίρια στον πρώην σύντροφό της Τζάστιν Μπίμπερ, φόρεσε δημιουργία του οίκου Coach.

 

splash/ideal image
splash/ideal image

Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Καία Γκέρμπερ, που έκανε φέτος δυναμικό ντεμπούτο στις διεθνείς πασαρέλες διάλεξε για την περίσταση ένα γαλάζιο φόρεμα του οίκου Ralph & Russo από την συλλογή του για το 2108. 

Το γνωστό μοντέλο και πρώην άγγελος της Victoria Secret Ιζαμπέλ Γκουλάρτ με φόρεμα του οίκου Julien Macdonald.

 Η Τζόρνταν Ντουν θεωρείται η νέα μαύρη γαζέλα της πασαρέλας και επέλεξε φόρεμα του οίκου Versace. 

Μπορεί να έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Next Top Model, ωστόσο η Γουίνι Χάρλοου με τη λεύκη κατάφερε να υπογράψει συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους, περπατώντας στις πασαρέλες για λογαριασμό τους. Εδώ την βλέπουμε με δημιουργία του οίκου Brandon Maxwell.

Η τραγουδίστρια Pink επέλεξε ρούχο της Stella McCartney και φωτογραφίζεται με την ομώνυμη σχεδιάστρια.  

Η Aμερικανίδα και μοντέλο Χάλεϊ Μπάλντουιν, κόρη του ηθοποιού Στίβεν Μπάλντουιν, που το αντρικό περιοδικό Maxim την ανακήρυξε την πιο σέξι γυναίκα για το 2017, φοράει Topshop. 

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Lewis Hamilton και ο Ιρλανδός πρωταθλητής του MMA Conor McGregor μαζί με την σχεδιάστρια Donatella Versace.

Φωτογραφίες: Associated Press

Δείτε τα βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: «American Music Awards 2016»: Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που... έγραψαν

Oι 13 εμβληματικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί τη χρονιά που φεύγει