AP
AP
BEAUTY TIP

Το μυστικό της Κιμ Καρντάσιαν που κρατά σώμα και επιδερμίδα για πάντα νέα


Όλες οι γυναίκες θέλουμε να βρούμε έναν αποτελεσματικό τρόπο για να κρατήσουμε το δέρμα μας για πάντα υγιές και νέο.

Ωστόσο, ξέρουμε ότι δεν υπάρχει «μαγικό φίλτρο» για κάτι τέτοιο και πρέπει να προσέχουμε πολλά για να μην έχουμε γερασμένο σώμα.

Ή μήπως υπάρχει τελικά;

Και κάπου εδώ εμφανίζεται η Κιμ Καρντάσιαν να μας σώσει. Και ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να μάθει τα μυστικά ομορφιάς της για απαλό και νεανικό δέρμα. 

Κι όμως, η ίδια η Κιμ μας αποκαλύπτει το αντιγηραντικό της tip που δεν χρειάζεται ούτε να είσαι celebrity ούτε να έχεις πολλά λεφτά να ξοδέψεις. 

Σε συνέντευξή της στο αμερικάνικο Elle, μίλησε για τη μόδα, την ομορφιά και τα hairstyle της. Όταν ρωτήθηκε, μάλιστα, τι ακριβώς κάνει για να έχει νεανική και απαλή επιδερμίδα και πώς διατηρεί το σώμα της χωρίς αυτό να γερνάει, έδωσε την πιο απλή απάντηση.

Shutterstock
Shutterstock

«Βάζω προϊόντα για την φροντίδα του δέρματος σε όλο το σώμα. Νομίζω ότι είναι απαραίτητο. Βάζω στα χέρια, στα πόδια, στην κοιλιά και οπωσδήποτε στο λαιμό και στο στέρνο. Αν ένα προϊόν είναι καλό και αποτελεσματικό, το χρησιμοποιώ σε όλο μου το σώμα», δήλωσε η διάσημη celebrity.

Αυτά είναι τα προϊόντα που προορίζονται για το πρόσωπό μας, όπως κρέμες, serum και toner. Το αποτέλεσμα; Το λαμπερό δέρμα της Κιμ.

Ότι είναι κατάλληλο για το πρόσωπό μας, είναι και για το σώμα μας, σωστά; Δεν είναι και τόσο περίεργη η συμβουλή της, θα λέγαμε. Μάλλον πολύ απλή και λογική.

Thanks, K!