shutterstock
shutterstock
COLD DAYS

2 beauty προϊόντα, απαραίτητα για τις ημέρες που έχει κρύο


Ο χειμώνας μας χτυπάει την πόρτα και σαφέστατα πρέπει να προετοιμαστούμε.

Κασκόλ, σκουφάκια, μάλλινα πουλόβερ, παλτό είναι τα ρούχα που πρωταγωνιστούν πλέον στις στιλιστικές προτιμήσεις μας. Η ανανέωση ωστόσο γίνεται και στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, καθώς με τις χαμηλές θερμοκρασίες η ξηρότητα καραδοκεί.

Είναι σημαντικό να επιλέξουμε την κατάλληλη ενυδατική προσώπου που μας καλύπτει, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το αντηλιακό. Ακόμα και τις ημέρες που έχει συννεφιά είναι απαραίτητο να το εφαρμόζουμε.

Εκτός όμως από το πρόσωπο πρέπει να κάνουμε focus και σε 2 σημεία που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στις χαμηλές θερμοκρασίες. Για να αποφύγουμε ανεπιθύμητα συμπτώματα που χαρακτηρίζουν το χειμώνα όπως είναι η ξηροδερμία, δείτε παρακάτω ποια προϊόντα πρέπει να έχουμε μαζί μας, στην τσάντα και να τα χρησιμοποιούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα.
 

Ο λόγος για τα χέρια, τα χείλη μας. Είναι δύο μέρη του σώματος που χρειάζονται εντατική φροντίδα ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες.

 Η κρέμα χεριών είναι ένα προϊόν που πρέπει να χρησιμοποιούμε πρωί, βράδυ, ενώ καλό είναι να την έχουμε μαζί μας, στην τσάντα και να την ανανεώνουμε μέσα στην ημέρα.
 

Apivita Handcare, κρέμα για ξηρά-σκασμένα χέρια με βάλσαμο & μελισσοκέρι
Apivita Handcare, κρέμα για ξηρά-σκασμένα χέρια με βάλσαμο & μελισσοκέρι

Επίσης τα χείλη μας για να μην είναι ξηρά και σκασμένα πρέπει να τα ενυδατώνουμε συχνά. Επενδύουμε σε ενυδατικά κραγιόν, ενώ έχουμε μαζί μας και ένα lip balm, μέσα στην τσάντα μας, το οποίο χρησιμοποιούμε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Dior Addict, Lip Glow
Dior Addict, Lip Glow