H Ρόζι Χάντιγκτον. Φωτογραφία: Keith Mayhew/SOPA Images/LightRocket via Getty Images
H Ρόζι Χάντιγκτον. Φωτογραφία: Keith Mayhew/SOPA Images/LightRocket via Getty Images
JUICY LIPS

Η πινελιά που θα δείξει τα χείλη σας πιο σαρκώδη


Αν πρέπει να σκεφτώ μία διάσημη με εντυπωσιακά χείλη, τότε αναμφισβήτητα θα αναφερθώ στην Julia Roberts αλλά και στην Angelina Jolie.

Προσωπικά προτιμώ τα χείλη της Julia Roberts, καθώς θεωρώ ότι τα αισθησιακά της χείλη έρχονται σε απόλυτη ισορροπία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου της, σε σχέση με την Angelina Jolie, της οποίας τα χείλη ξεχωρίζουν έντονα στο πρόσωπό της.

Τα έντονα, σαρκώδη χείλη είναι πόθος των περισσότερων γυναικών, ωστόσο δε γεννηθήκαμε όλες με αυτό το χαρακτηριστικό δυστυχώς. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν το μακιγιάζ είναι αυτό που μπορεί να μας βοηθήσει και συγκεκριμένα μια απλή κίνηση αρκεί για να δώσουμε juicy αποτέλεσμα στα χείλη μας.

Βασικό δεδομένο είναι ότι έχουμε ενυδατώσει καλά τα χείλη μας και δεν είναι σκασμένα. Το lip balm είναι κάτι που δεν λείπει από την τσάντα μας και το χρησιμοποιούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μέσα στην ημέρα.

Ενυδατώνουμε καθημερινά τα χείλη μας/Shutterstock
Ενυδατώνουμε καθημερινά τα χείλη μας/Shutterstock

Για να κάνουμε τα χείλη μας να δείχνουν πιο σαρκώδη, το μόνο που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε είναι το highlighter.

Συγκεκριμένα με το δάχτυλό μας ή με ένα μικρό πινέλο, εφαρμόζουμε ελάχιστο highlighter στο τόξο του έρωτα. Η καρδιά που σχηματίζεται στο άνω χείλος μας είναι γνωστή ως τόξο του έρωτα. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι ένα makeup tip που κάνουν εδώ και χρόνια οι makeup artists, ενώ το βλέπουμε συχνά σε beauty tutorial στο youtube.


Δείτε τη makeup artist, Violette στο 1:35 πώς κάνει τα χείλη της να δείχνουν πιο αισθησιακά!

Γυναίκα με ρετρό makeup look, κόκκινα χείλη και eyeliner/Shutterstock
Γυναίκα με ρετρό makeup look, κόκκινα χείλη και eyeliner/Shutterstock

To highlighter εφαρμόζεται είστε στην αρχή όταν προσθέτουμε τις γυαλάδες στο πρόσωπο ή στο τέλος αφού έχουμε βάλει το κραγιόν και έχουμε σχηματίσει τα χείλη μας με μολύβι. Είναι ηνπινελιά που θα κάνει τα χείλη μας να δείχνουν πιο σαρκώδη, πιο juicy.

Δοκιμάστε και θα δείτε ότι το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!