Φωτογραφία: Murilo Folgosi/Pexels
Φωτογραφία: Murilo Folgosi/Pexels
ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Τα βερνίκια που πρέπει να αποφεύγεις όταν τα χέρια σου είναι ξηρά


Μία ημέρα να ξεχάσουμε την ενυδατική χεριών στο σπίτι, αρκεί για να σκάσουν τα χέρια μας και να γίνουν ξηρά, με τόσο χαμηλές θερμοκρασίες που έχουμε στη χώρα μας τις τελευταίες εβδομάδες.

Για να επανέλθουν, να μπορέσουμε να τα ενυδατώσουμε και να γίνουν πάλι λεία και απαλά απαιτείται ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Εκείνες τις ημέρες λοιπόν αν έχουμε σκοπό να βάψουμε τα νύχια μας, καλό είναι να αποφύγουμε κάποια χρώματα.

Συγκεκριμένα αποφεύγουμε αυτά που μαγνητίζουν τα βλέμματα όλων στα χέρια μας. Θέλουμε ήρεμα, απαλά χρώματα που θα δείχνουν απλά τα άκρα μας περιποιημένα.

Ας γίνουμε όμως πιο αναλυτικοί και ας αναφέρουμε ποια χρώματα είναι καλό να αποφύγουμε τις ημέρες που τα χέρια μας είναι σκασμένα.

Μανικιούρ σε μωβ απόχρωση/Photo by Kris Atomic on Unsplash
Μανικιούρ σε μωβ απόχρωση/Photo by Kris Atomic on Unsplash

Έντονα και σκούρα χρώματα όπως κόκκινο, μαύρο, burgundy, μπλε, πράσινο είναι βερνίκια που θα πρέπει να αποφύγουμε για αυτό το μικρό χρονικό διάστημα.

Το ίδιο ισχύει και για το γαλλικό σχέδιο, καθώς είναι ιδιαίτερο και προσεγγίζει την προσοχή. Επίσης εκείνες τις ημέρες αποφεύγουμε και τα σχέδια στο μανικιούρ μας.

Τι βερνίκι επιλέγουμε;

Αποχρώσεις του nude είναι ιδανικές για τις ημέρες που τα χέρια μας δεν είναι λεία και απαλά. Μπεζ, γαλακτερό, ημιδιάφανο είναι top επιλογές που όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερο άρθρο επιλέγουν και οι royals


Ballet Slippers, Essie

Είναι ίσως οι πιο αριστοκρατικές επιλογές για το μανικιούρ αλλά και το πεντικιούρ μας. Τις επιλέγουμε χειμώνα, καλοκαίρι και αφήνουμε τα νύχια μας να δείχνουν classy, chic σε κάθε μας εμφάνιση!