Αυτό το προϊόν θα πάει τη βραδινή μας περιποίηση ένα επίπεδο παραπάνω | 0 bovary.gr
Αυτό το προϊόν θα πάει τη βραδινή μας περιποίηση ένα επίπεδο παραπάνω | 0 bovary.gr
ΒΡΑΔΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Αυτό το προϊόν θα πάει τη βραδινή μας περιποίηση ένα επίπεδο παραπάνω


 Όλες οι γυναίκες θέλουμε να αναβαθμίσουμε τη βραδινή μας περιποίηση, να την πάμε ένα επίπεδο παραπάνω.

Και αυτή η ανάγκη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, καθώς τα χρόνια περνούν. Βλέπετε στην ηλικία των 20 δεν ασχολούμαστε τόσο με τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας. Λίγο πριν μπούμε στα 30 όμως θέλουμε να επενδύσουμε στα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και αναζητάμε τα σωστά βήματα που θα μας χαρίσουν τη μέγιστη ενυδάτωση.

Σε γενικές γραμμές, η σύγχρονη γυναίκα περιποιείται τον εαυτό της πρωί αλλά και βράδυ. Τα βήματα είναι γνωστά, με βασικό το καθαρισμό με εξειδεικευμένο προϊόν για το πρόσωπο και τελικό αυτό της ενυδάτωσης με κρέμα που καλύπτει τις ανάγκες μας.

Σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει, οι δερματολόγοι αναφέρουν ότι η βραδινή περιποίηση είναι πιο σημαντική, καθώς περιλαμβάνει προϊόντα που χαρίζουν εντατική θρέψη στο δέρμα. Προσθέτουν μάλιστα ότι υπάρχει ένα προϊόν, το οποίο όχι απλά είναι απαραίτητο στην καθημερινή περιποίηση, αλλά την αναβαθμίζει κι όλας, την πάει ένα επίπεδο παραπάνω. 

Κάνουμε πάντα ανοδικές κινήσεις στην περιποίηση της επιδερμίδας/Shutterstock
Κάνουμε πάντα ανοδικές κινήσεις στην περιποίηση της επιδερμίδας/Shutterstock

Όπως ήδη γνωρίζουμε και αναφέραμε και στην εισαγωγή, ξεκινάμε πάντα με τον καθαρισμό, ο οποίος δεν πρέπει να παραλείπετε πρωί αλλά και βράδυ, ακόμα και αν δεν έχουμε βαφτεί, δεν έχουμε βγει από το σπίτι μας. 


Bioderma Sensibio H2O

Αν πρέπει ωστόσο να διαφοροποιήσουμε την περιποίηση της επιδερμίδας μας, στις δύο ζώνες της ημέρας, στη βραδινή περιποίηση υπάρχεί ένα step που δεν πρέπει να προσπερνάμε.

Ποιο είναι αυτό; Είναι η εφαρμογή toner. Μετά τον καθαρισμό είναι σχεδόν απαραίτητο να περνάμε το πρόσωπό μας, με toner το οποίο έχουμε εφαρμόσει πάνω σε βαμβάκι δίσκο καθαρισμού. Έτσι εξασφαλίζουμε μία πιο καθαρή επιδερμίδα, ενώ παράλληλα βοηθάμε τα προϊόντα νυχτός να διεισδύσουν σε βαθύτερες επιφάνειες της επιδερμίδας.

Face toner for combination skin - Aquabella, Nuxe
Face toner for combination skin - Aquabella, Nuxe

Ακολουθεί το serum/ο ορός, όπου στατιστικά αναφέρουν ότι οι γυναίκες το έχουν εντάξει στην περιποίησή τους, την πρωινή και τη βραδινή. Ο ορός προετοιμάζει την επιδερμίδα για την εφαρμογή κρέμας, ενώ λόγω της λεπτόρευστης υφής εμπλουτίζει τις εσωτερικές στοιβάδες με πολύτιμα για το δέρμα συστατικά.


Advanced Génifique Youth Activating Serum-Lancome

Τέλος επενδύουμε σε μία καλή ενυδατική κρέμα νυχτός. Με βάση την ηλικία, τις ανάγκες και το αποτέλεσμα που επιθυμούμε επιλέγουμε το προϊόν που ταιριάζει στον τύπο επιδερμίδας μας. Την εφαρμόζουμε πάντα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ κάνοντας ήπιο μασάζ, με ανοδικές κινήσεις.