Shutterstock/Jacob Lund
Shutterstock/Jacob Lund
ΛΑΜΠΕΡΟ ΔΕΡΜΑ

Πώς θα αποκτήσεις λεία, απαλή επιδερμίδα από την κορυφή έως τα νύχια


Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στους ερωτευμένους.

Λίγο ρομαντικός να είναι ο σύντροφός σας, αρκεί για να περάσετε μία ξεχωριστή ημέρα. Βλέπετε η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι η τέλεια αφορμή, να έρθουμε ακόμη πιο κοντά με το άλλο μας μισό. 

Σχεδόν όλες ξέρουμε πώς να ντυθούμε και φυσικά τι εσώρουχα να επιλέξουμε. Ένα ανέμελο, sexy hairstyle και κάποιες cliche πινελιές στο μακιγιάζ, όπως είναι τα κόκκινα χείλη ταιριάζουν απόλυτα στην ημέρα. Ωστόσο είναι σημαντικό να κάνουμε focus και στην επιδερμίδα μας. Θέλουμε από την κορυφή έως τα νύχια να είναι ενυδατωμένη, λεία, απαλή και αν μπορούμε να πετύχουμε μία διακριτική γυαλάδα.

Πώς θα το καταφέρουμε αυτό;

Με προϊόντα που έχουμε όλες στο μπάνιο μας θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αρκεί να ακολουθήσουμε όλα τα βήματα.

Ερωτευμένο ζευγάρι/Shutterstock
Ερωτευμένο ζευγάρι/Shutterstock

ΒΗΜΑ 1

Ξεκινάμε με μία σχολαστική απολέπιση. Ένα scrub θα μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από τα νεκρά κύτταρα, ενώ θα βοηθήσει τα προϊόντα ενυδάτωσης να εισχωρήσουν πιο βαθιά στην επιδερμίδα μας. Σε περίπτωση που δεν έχετε κάποιο προϊόν, μπορείτε απλά να ανακατέψετε λάδι, αμυγδαλέλαιο ή ακόμη και λάδι καρύδας με ζάχαρη.

Κάνετε απαλές, κυκλικές κινήσεις σε όλο σας το σώμα για ξεπλύνετε με καθαρό νερό.

ΒΗΜΑ 2

Περνάμε στο δεύτερο βήμα, αυτό της ενυδάτωσης. Αφού σκουπίσετε την επιδερμίδα σας, να μην υπάρχει ίχνος υγρασίας, εφαρμόστε κατά προτίμηση ένα ενυδατικό λάδι σώματος. Μερικές σταγόνες αρκούν για να καλύψετε όλο σας το σώμα. Αποφύγετε τις υπερβολές, καθώς υπάρχει πιθανότητα να λερώσετε τα ρούχα σας ή να είστε υπερβολικά λιπαρές καθόλη τη διάρκεια της νύχτας.

Σε περίπτωση που νιώθετε ότι έχετε αρκετό λάδι στο σώμα σας, μπορείτε να ταμποναριστείτε με μία καθαρή πετσέτα.

Extra Tip: Προσωπικά επιλέγω ενυδατικό λάδι σώματος που περιέχει shimmer. Δίνει extra λάμψη στην επιδερμίδα μου και φαίνομαι ακόμα πιο λαμπερή και ενυδατωμένη.

Ενυδατικό λάδι σώματος/Shutterstock
Ενυδατικό λάδι σώματος/Shutterstock

ΒΗΜΑ 3

Τελευταίο και ίσως πιο σημαντικό βήμα είναι αυτό του αρώματος. Η σημερινή ημέρα απαιτεί να είστε πιο γενναιώδορες με το αγαπημένο σας άρωμα. Εφαρμόστε το αμέσως μετά το μπάνιο, αφού έχετε τελειώσει με τα υπόλοιπα προϊόντα. Οι πόροι είναι ακόμα ανοιχτοί και έτσι το άρωμα θα έχει διάρκεια πάνω στην επιδερμίδα σας.

Μην αμελήσετε να ψεκάσετε τα μαλλιά σας, ένα σημείο που το άρωμα διαρκεί για ώρες, ενώ καθώς τα κουνάτε ανέμελα αφήνετε το άρωμά σας να ζαλίσει όλους όσους είναι γύρω σας!

Διαβάστε ακόμη: Αν σας αρέσουν τα καθαρά, φρέσκα αρώματα, επενδύστε σε ένα από αυτά για την Άνοιξη του 2019
Διαβάστε ακόμη: Το μακιγιάζ που μεγαλώνει το σχήμα των ματιών και αναδεικνύει το χρώμα τους -Πρέπει να το τολμήσετε