Shutterstock
Shutterstock
MANICURE

Αυτό το βερνίκι θα δείξει την επιδερμίδα σου πιο μαυρισμένη (πριν ακόμα βγεις στον ήλιο)


Οι καλοκαιρινές ημέρες που απολαμβάνουμε τις τελευταίες εβδομάδες, επιτρέπουν στην επιδερμίδα μας να γίνει 1 με 2 τόνους πιο bronze.

Δεδομένου ότι φοράμε αντηλιακό, στα σημεία που είναι εκτεθειμένα και ακόμη δεν έχουμε τολμήσει να βουτήξουμε στην παραλία, ακόμα έχουμε αυτή την όψη του χειμώνα. Τίποτα επάνω μας δε θυμίζει καλοκαίρι.

Ευτυχώς υπάρχουν τα προϊόντα μαυρίσματος και το bronzer προσώπου που μπορούν να μας βοηθήσουν να αλλάξουμε τον τόνο του δέρματός μας. Επιπλέον η επιλογή κατάλληλων αποχρώσεων στα ρούχα αλλά ακόμα και σε beauty λεπτομέρειες, στο μακιγιάζ και στο βερνίκι νυχιών μπορούν να δώσουν την αίσθηση ότι είμαστε μαυρισμένες.

Και σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για το χρώμα που μπορεί να δώσει την αίσθηση ότι μας έχει δει ο ήλιος.

Λευκά νύχια/Shutterstock
Λευκά νύχια/Shutterstock

Ο λόγος για το κομψό και τόσο classy γαλακτερό.

Το χρώμα που αγαπάει η Meghan Markle και που είδαμε να το επιλέγει στην πρώτη της εμφάνιση με το γιο της. Ένα χρώμα που μοιάζει με το λευκό, ωστόσο είναι πιο διάφανο.
 

Η φωτογραφία της Δούκισσας του Sussex, όπου διακρίνουμε το μανικιούρ της.

Το επιλέγουμε για το μανικιούρ αλλά και το πεντικιούρ. Ταιριάζει τόσο στο χειμερινό, όσο και στο καλοκαιρινό μας στιλ και δείχνει την επιδερμίδα μας πιο μαυρισμένη.

Μία πασπαρτού απόχρωση που ανήκει στη nude παλέτα και που φέτος έχει την τιμητική της τόσο για το μανικιούρ, όσο και για το πεντικιούρ.

Στο επόμενο ραντεβού για περιποίηση άκρων, μην μπείτε σε σκέψεις τι χρώμα να βάψετε τα νύχια σας, απλά επιλέξτε το γαλακτερό.

Διαβάστε ακόμη:

Chic & classy -Το ανοιξιάτικο χρώμα που πρέπει κάθε γυναίκα να επιλέξει για το μανικιούρ της

Με αυτό το tutorial θα μάθουμε όλες να κάνουμε την τέλεια πλεξίδα