UNIMAR BEACHWEAR
UNIMAR BEACHWEAR
SHINY SKIN

Το skincare προϊόν που θα κάνει την επιδερμίδα σου να λάμπει -Και το μαύρισμά σου θα απογειωθεί


Αυτή η όψη της λευκής επιδερμίδας που θυμίζει χειμώνα αρχίζει πλέον και υποχωρεί.

Με τόσο υψηλές θερμοκρασίες και τον ήλιο να πρωταγωνιστεί καθημερινά, δεν χρειάζεται καν να βγούμε στην παραλία για να αποκτήσουμε bronze όψη. Αρκούν οι πρωινές ώρες που είμαστε εκτός σπιτιού, για να ξεφύγουμε από την κατάλευκη επιδερμίδα του χειμώνα.

Αυτή την εποχή λοιπόν επενδύουμε στο προϊόν που κάνει την επιδερμίδα μας super λαμπερή. Μαύρισμα και λάμψη πάνε μαζί και δημιουργούν την τέλεια όψη επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα είναι τόσο sexy, τόσο καλοκαιρινό και πραγματικά ταιριάζει σε κάθε γυνάικα.

Τα ενυδατικά ξηρά λάδια σώματος είναι το προϊόν που χρειάζεται το νεσεσέρ μας.

Πολλά από αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά περιέχουν shimmer και χαρίζουν extra λάμψη στην επιδερμίδα.

Γυναίκα στον ήλιο/Shutterstock
Γυναίκα στον ήλιο/Shutterstock

Επιπλέον έχουν υπέροχα, καλοκαιρινά αρώματα και πολλές φορές αρκεί να ενυδατώσουμε το σώμα μας για να μυρίζουμε υπέροχα. Δεν χρειάζεται καν να ψεκαστούμε με το άρωμα μας.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε κάποια από τα αγαπημένα μας προϊόντα και σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε. Επισκεφθείτε καταστήματα ομορφιάς, ανοίξτε τα, μυρίστε τα και εφαρμόστε τα σε μία μικρή περιοχή στο χέρι σας. Δείτε πόσο καλά ενυδατώνουν, τη λάμψη που προσφέρουν και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει απόλυτα σε εσάς.

Είναι πραγματικά ένα προϊόν που από εδώ και πέρα θα χρησιμοποιείτε καθημερινά!
 


La Mer, The Glowing Body Oil: Λάδι σώματος πλούσιο σε Βιταμίνη Ε και θρεπτικά έλαια, απαλύνει το δέρμα και προσφέρει μία φυσική, ηλιοκαμμένη λάμψη.


Nuxe, Huile Prodigieuse: Ξηρό λάδι ενυδάτωσης και λάμψης με σκόνη μαργαριταριού για πρόσωπο-σώμα-μαλλιά. 


Laouta, Deep hydrating Glowing body oil: Ξηρό λάδι ενυδάτωσης και θρέψης για το σώμα και τα μαλλιά ενισχυμένο από τα πιο ισχυρά βότανα της ελληνικής φύσης.


Rene Furterer, 5 Sens Enhancing Dry Oil: Ξηρό έλαιο για μεταξένια και λαμπερά μαλλιά αλλά και απαλό και μεταξένιο δέρμα.


Hei Poa, καρύδα πολλαπών χρήσεων: Μαλακώνει, ενυδατώνει και καταπραϋνει το δέρμα. Επιπλέον χαρίζει λάμψη και στα μαλλιά.

Διαβάστε ακόμη:

Το μαγικό προϊόν που προσφέρει extra ενυδάτωση στο ξηρό δέρμα (και μυρίζει τέλεια)

Βαμμένη άβαφη... πώς θα πετύχεις την τέλεια φυσική κάλυψη με προϊόντα που έχεις στο νεσεσέρ σου;