Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
BRONZE LOOK

Πώς θα κάνεις το μαύρισμά σου να δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό σε σώμα και πρόσωπο


Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που έχουμε αποκτήσει ένα υπέροχο μαύρισμα και λίγα σημεία προδίδουν πια το λευκό του περασμένου χειμώνα. 

Χρειαζόμαστε ελάχιστο μακιγιάζ -εώς καθόλου- ενώ αντίθετα τα προϊόντα που ενισχύουν το μαύρισμά μας είναι απαραίτητα. 
Και υπάρχουν στιγμές που θέλουμε το μαύρισμα στο σώμα ή στο πρόσωπο να γίνει ακόμα πιο έντονο, πιο εντυπωσιακό. Πιο λαμπερό και διαπεραστικό. Θέλουμε παράλληλα το δέρμα μας να δείχνει ενυδατωμένο.

Πώς μπορούμε να το καταφέρουμε με προϊόντα που έχουμε στο σπίτι μας;
Ξεκινάμε με το σώμα. Χέρια, πόδια, ντεκολτέ αλλά και όλα τα σημεία που είναι ακάλυπτα. 

Αρκεί να έχουμε μία κρέμα σώματος και ένα bronzer σε υγρή μορφή ή το foundation που χρησιμοποιούμε το καλοκαίρι, στο μαυρισμένο πρόσωπο.

La Mer, Bronzing Powder
La Mer, Bronzing Powder

Αναμειγνύουμε την κρέμα με μία μόλις δόση από το μαυριστικό προϊόν. Κάνουμε mix τα δύο προϊόντα και τα εφαρμόζουμε σε όλο μας το σώμα. Περιμένουμε μερικά λεπτά να απορροφηθεί και να στεγνώσει η κρέμα και ντυνόμαστε.

Μπορούμε σε κάποια σημεία όπως είναι το ντεκολτέ μας να προσθέσουμε και terracotta με ένα μεγάλο πινέλο, για να γίνει πιο sexy το αποτέλεσμα.

Estee Lauder, Bronze Goddess
Estee Lauder, Bronze Goddess

Όσο για το πρόσωπο χρειαζόμαστε το bronzer μας. Είναι σημαντικό να το εφαρμόσουμε στα σωστά σημεία. Ξεκινάμε από τα ζυγωματικά και πηγαίνουμε προς τα πάνω στο μέτωπο, κοντά στις ρίζες των μαλλιών και προς τα κάτω στο πηγούνι και το σβήνουμε προς το λαιμό.

Επίσης κάνουμε focus και στη μύτη, είναι το σημείο που πιάνει πάντα ο ήλιος και μαυρίζουμε έντονα. Οπότε εκεί χρειαζόμαστε μία γενναιώδορη ποσότητα από το bronzer μας.

Εναλλακτικά αν έχουμε foundation σε πιο σκούρα απόχρωση, μπορούμε να κάνουμε mix με μία δόση από την ενυδατική και να το εφαρμόσουμε στο πρόσωπό μας. Κάνουμε πιο έντονο το αποτέλεσμα εφαρμόζοντας bronzer!

Lancôme Soleil Dry Touch Face Bronzer
Lancôme Soleil Dry Touch Face Bronzer