Street Style/Shutterstock
Street Style/Shutterstock
SEXY UPDO

Κι όμως ο κότσος ταιριάζει απόλυτα στα κοντά μαλλιά και είναι super sexy -Υιοθέτησε το look της Charlize Theron!


Το κοντό καρέ μαλλί είναι ένα διαχρονικό κούρεμα, το οποίο είναι πάντα στη μόδα.

Χαρίζει classy, chic χαρακτήρα, ενώ ταιριάζει απόλυτα σε γυναίκες με δυναμική προσωπικότητα.

Κάθε σεζόν, κορυφαίοι hair stylists δίνουν την δική τους εκδοχή σε αυτό το κλασσικό μαλλί. Ένα μάκρος, με αφέλειες, φιλαριστό, με μακριά φράντζα, σε κάθε περίπτωση κρατάμε ότι είναι ένα all time classic κούρεμα.

Νομίζω ότι δεν υπάρχει γυναίκα που να μην το έχει τολμήσει, μέχρι την ηλικία των 40. Κάποιες προτιμούν το πιο μακρύ, γνωστό και ως lob, ενώ άλλες το πολύ κοντό, κλασσικό bob που φτάνει πάνω από το ύψος των ώμων.

Ο προβληματισμός κυρίως αυτών που επιλέγουν το κοντό καρέ είναι ένας, ότι δεν μπορούν να πιάσουν τα μαλλιά τους ψηλά. Να δημιουργήσουν έναν κότσο δηλαδή. 

Street Style/Shutterstock
Street Style/Shutterstock

Τα περίτεχνα updos για πολλές γυναίκες φαίνονται να είναι ακατόρθωτα και δεν τολμούν ποτέ να τα κάνουν.

Κι όμως στα κοντά μαλλιά τα updos πετυχαίνουν και μάλιστα είναι πιο sexy ακόμα και από αυτά που συναντάμε στα πολύ μακριά μαλλιά. Ο λόγος είναι το ατημέλητο στιλ που έχουν αυτοί οι κότσοι.

Βλέπετε στα κοντά μαλλιά είναι αδύνατον να συγκρατήσουμε όλες τις τούφες μαζεμένες, γι αυτό πάντα πέφτουν μερικές ή είναι πιο χαλαρά πιασμένες προς τα πίσω. Αυτή η μικρή πινελιά κάνει το χτένισμα πιο sexy και femme fatale.

H Charlize Theron σε καμπάνια για γνωστό άρωμα με ατημέλητο, sexy updo!/Instagram

Είναι το look που υιοθετεί η Charlize Theron σε πολλές εμφανίσεις της. Η διάσημη, sexy ηθοποιός, η οποία διατηρεί κοντό το μήκος των μαλλιών της τα τελευταία χρόνια, λέει ναι στους κότσους και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό!

Διαβάστε ακόμη:

Νude κραγιόν -Βρήκαμε τις οικονομικές επιλογές για την top τάση της σεζόν

Οι must-have αποχρώσεις για το φθινοπωρινό μανικιούρ