Shuttetstock
Shuttetstock
ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ

Αυτό το συστατικό είναι απαραίτητο στην κρέμα ματιών -Λειαίνει τις ρυτίδες


Καθώς τα χρόνια περνούν, οι ανάγκες του προσώπου μας αλλάζουν. Η ελαστικότητα και φωτεινότητα της επιδερμίδας δεν είναι εύκολο να παραμείνουν στα ίδια επίπεδα. 

 Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι να επιβραδύνουμε τη διαδικασία της γήρανσης, αρκεί να έχουμε θέληση και να είμαστε τυπικοί με τη skincare ρουτίνα μας.

Η προσθήκη προϊόντων που περιέχουν ρετινόλη στην ρουτίνα φροντίδας του δέρματος είναι ένα από τα MUST αναφέρουν κορυφαίοι δερματολόγοι.

«Τα ρετινοειδή αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου, ενώ, επιπλέον επιταχύνουν την ταχύτητα της κυτταρικής κυκλοφορίας, γεγονός που βοηθάει στην ελαχιστοποίηση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κορυφαίος δερματολόγος Shari Marchbein της Νέας Υόρκης. 

Προσθέτει, ακόμη ότι η χρήση κρέμας ματιών πλούσιας σε ρετινόλη είναι μια εξαιρετική ιδέα για όσους στοχεύουν να μειώσουν τις λεπτές γραμμές ή απλά θέλουν να αποτρέψουν από το σχηματισμό τους στο μέλλον. 

Shutterstock
Shutterstock

Θα πρέπει, ωστόσο, να αναφέρουμε ότι θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την εφαρμογή προϊόντων που περιέχουν ρετινόλη. Αποφεύγουμε να πλησιάσουμε το εσωτερικό των ματιών, δεν πάμε καν κοντά, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν ερεθισμοί.

Αν ακόμα δεν έχετε καταλήξει στο ιδανικό προϊόν, ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα που σας προτείνουμε.


L'Oréal Paris Revitalift Eye Cream With Pro-Retinol: Εξομαλύνει και σταθεροποιεί το δέρμα, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.


Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Pure Retinol Express Smoothing Eye Mask: Mετά από μερικές μόνο χρήσεις θα παρατηρήσετε διαφορά στις λεπτές γραμμές σας και στους κύκλους κάτω από τα μάτια. Και όσο συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε το προϊόν τόσο πιο ομαλή και φωτεινή θα γίνει η περιοχή των ματιών σας.


Kiehl's Youth Dose Eye Treatment: Με συστατικά όπως η ρετινόλη, το κόκκινο εκχύλισμα grapseed, βιταμίνη C, και γλυκερίνη, η κρέμα λειτουργεί στην ενίσχυση του δέρματος, ενώ, παράλληλα, χαρίζει απαλή και λεία υφή στην περιοχή των ματιών.


Youth EssentiA Eye Gel: Το νέο Youth EssentiA Eye Gel συνδυάζει πανέξυπνα ένα ενεργό σύστημα απαραίτητων βιταμινών (A,C&E), ισχυρών αντιοξειδωτικών, ειδικά επιλεγμένων πεπτιδίων και το νέο Optim-Hyal, το οποίο βοηθάει στην επαναφορά του φυσικού υαλουρονικού οξέος του οργανισμού στα βέλτιστα επίπεδα του, διεγείροντας την φυσική διαδικασία της σύνθεσής και ανανέωσης του.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτά είναι τα top προϊόντα ομορφιάς για το μήνα Σεπτέμβριο -Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε

Το προϊόν που θα αναβαθμίσει την περιποίηση των ματιών σας-Από την πρώτη εβδομάδα θα δείτε ορατά αποτελέσματα