shutterstock
shutterstock
BEAUTY PRODUCTS 2019

Αυτά είναι τα top προϊόντα ομορφιάς για το μήνα Σεπτέμβριο -Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε


Είναι ίσως ο πιο busy μήνας της σεζόν για κάθε beauty editor.

Τα λανσαρίσματα είναι πολλά και καθημερινά δοκιμάζουμε αρκετά προϊόντα για να καταλήξουμε στα πιο αγαπημένα. 

Να καταλήξουμε σε αυτά που θα σας προτείνουμε στα άρθρα μας όλο το χρόνο και που θα σας δίνουμε ιδέες πώς να τα εφαρμόσετε, να τα συνδυάσετε, να τα υιοθετήσετε στην καθημερινή σας skincare και makeup ρουτίνα.

Από όλα τα νέα λανσαρίσματα του Σεπτεμβρίου λοιπόν καταλήξαμε στα πιο αγαπημένα. Σε αυτά που πήραν μία θέση στο νεσεσέρ και που σας προκαλούμε να τα δοκιμάσετε και εσείς.

Από το signature άρωμα, μέχρι την αγαπημένη κρέμα για το φθινόπωρο αλλά και το κραγιόν που θα μας συνοδεύει σε κάθε μας εμφάνιση, κρατήστε screenshots από τις παρακάτω προτάσεις και βγείτε στα καταστήματα ομορφιάς να δοκιμάσετε τα beauty προϊόντα που ακολουθούν.

Libre by YSL
Είναι ίσως το άρωμα της χρονιάς. Ιδιαίτερο, ξεχωριστό, θα τραβήξει το ενδιαφέρον όλων. Απευθύνεται στις γυναίκες που χαρακτηρίζονται από τη δυναμική, ελεύθερη προσωπικότητά τους και είναι σίγουρα ένα άρωμα που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή τους στα ύψη. Θα το αγαπήσετε από την πρώτη στιγμή που θα το ψεκάσετε στο σώμα σας.



Bobbi Brown Crushed Liquid Lip Lipstick
Τα nude κραγιόν έχουν την τιμητική τους φέτος και το νέο κραγιόν της Bobbi Brown, Crushed Liquid Lip Lipstick, στην απόχρωση Smoothie Move είναι αυτό που αναζητάτε. Απλώνεται εύκολα, έχει τέλεια υφή, ενώ η απόχρωσή του-σκούρο φυσικό-κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο εντυπωσιακά, ζουμερά.

Kérastase Soothing Scrub
Θα κάνετε ποτέ απολέπιση στο τριχωτό της κεφαλής; Εμείς κάναμε και σας προτείνουμε να κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριό σας, να απολαύσετε αυτή την υπέροχη διαδικασία. Εκτός όμως από το χαλαρωτικό κομμάτι, το Kérastase Soothing Scrub βοηθάει το τριχωτό της κεφαλής να καθαρίσει σε βάθος, ενώ προσφέρει στην υγεία των μαλλιών σας.


La Prairie Skin Caviar Eye Lift
Κάθε γυναίκα φροντίζει το δέρμα της και ξέρει τι ανάγκες έχει. Φέτος δίνουμε ακόμα μεγαλύτερη προσοχή, στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών μας. Επενδύουμε σε ένα beauty brand που έχει ορίσει τη σφραγίδα του όλα αυτά τα χρόνια στον κόσμο της ομορφιάς. Η Skin Caviar Eye Lift είναι το serum που θα αναβαθμίσει την καθημερινή περιποίηση των ματιών μας. Τα αποτελέσματα συγκλονιστικά και ορατά άμεσα. Το βλέμμα ανανεώνεται, τονώνεται, ενώ υπάρχει πλήρη ανόρθωση των βλεφάρων.

Chanel Le Vernis
Βασικό κομμάτι ομορφιάς είναι τα νύχια μας και για το φθινόπωρο, οι σκούρες αποχρώσεις είναι must. Το απόλυτο βερνίκι της σεζόν δεν είναι άλλο από αυτό του Γαλλικού οίκου Chanel. Το 713 pure black είναι το απόλυτο μαύρο, ιδανικό για μανικιούρ αλλά και πεντικιούρ. Στρώνει απίστευτα στα νύχια, έχει ιδιαίτερη γυαλάδα και είναι το μαύρο που ταιριάζει στο φθινοπωρινό mood.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό είναι το μεγαλύτερο trend ομορφιάς για το 2019 -Η αλήθεια είναι ότι δεν το περιμέναμε

Το προϊόν που θα αναβαθμίσει την περιποίηση των ματιών σας-Από την πρώτη εβδομάδα θα δείτε ορατά αποτελέσματα