Shutterstock
Shutterstock
TREND OMOΡΦΙΑΣ

Αυτό είναι το μεγαλύτερο trend ομορφιάς για το 2019 -Η αλήθεια είναι ότι δεν το περιμέναμε


Μπορεί πριν λίγα χρόνια να ενδιαφερόμασταν για την θεραπεία κερατίνης και για τα extensions βλεφαρίδων, ωστόσο, το 2019 τα πράγματα στον τομέα της ομορφιάς έχουν αλλάξει ριζικά.

Κι όταν λέμε πριν λίγα χρόνια εννοούμε το 2004, πριν 15 δηλαδή, όπου, τότε, σύμφωνα με το Yelp οι hot τάσεις στον τομέα της ομορφιάς, -αλλά και της διατροφής και γενικότερα του lifestyle- ήταν εντελώς διαφορετικές από τις σημερινές.

Σύμφωνα με την έρευνα του Yelp, λοιπόν, οι θεραπείες hydrafacials- η γνωστή θεραπεία που γίνεται με τη βοήθεια ενός μηχανήματος και κάνει απολέπιση και σχολαστικό καθαρισμό στο πρόσωπο, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένους ορούς που προσφέρουν ενυδάτωση στην επιδερμίδα -είναι το μεγαλύτερο trend ομορφιάς αυτή τη στιγμή.
 

Dermaplanning και microneedling facials είναι οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ομορφιάς του 2019 και σε περίπτωση που δεν τις γνωρίζετε, να σας πούμε τα βασικά για αυτές τις δύο θεραπείες.

Το Dermaplanning είναι μια θεραπεία που προάγει τη φυσική απολέπιση χρησιμοποιώντας ένα εξειδικευμένο εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να απομακρύνει τα συσσωρευμένα νεκρά κύτταρα του δέρματος με ελεγχόμενο τρόπο.  Η διαδικασία είναι μη επεμβατική και σε συνδυασμό με άλλες υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα, η απολέπιση με ένζυμα, οι θεραπείες AHA κ.λπ. υπάρχουν ορατά αποτελέσματα, σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.

Microneedling/Shutterstock
Microneedling/Shutterstock

Το microneedling facial είναι οποιαδήποτε θεραπεία γίνεται με τη χρήση μικροσκοπικών βελόνων. Σύμφωνα με τους ειδικούς που την προτείνουν, αντιμετωπίζει τα πάντα: από ρυτίδες, υπερχρωματισμό και θαμπό δέρμα, μέχρι ουλές, ραγάδες αλλά ακόμα και την κυτταρίτιδα.

Αλήθεια θα δοκιμάζατε κάποια από τις παραπάνω θεραπείες ή προτιμάτε να επενδύετε σε skincare προϊόντα;

Διαβάστε ακόμη:

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τα προβιοτικά και γιατί τα χρειάζεσαι στη skincare ρουτίνα σου

Νude κραγιόν -Βρήκαμε τις οικονομικές επιλογές για την top τάση της σεζόν