σπίτι διακόσμηση φθινόπωρο

5+1 home deco items που θα φέρουν το φθινόπωρο στον χώρο σας

Το φθινόπωρο είναι για πολλούς μια δεύτερη Πρωτοχρονιά, μιας και αυτήν την περίοδο θέτουμε νέους στόχους και υπάρχει μια γενική ανανέωσησε όλους τους τομείς.

Γραφόμαστε γυμναστήριο, ξεκινάμε διατροφή, κατεβάζουμε τα χειμερινά και κάνουμε γενικότερα τις απαραίτητες αλλαγές. Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, να μην κάνουμε μια μικρή ανανέωση και στον χώρο μας, προκειμένου να μπούμε στο κλίμα των ημερών, με τη θερμοκρασία να πέφτει και εμείς να ξαναγυρίζουμε στην αγκαλιά του σπιτιού μας, μετά τα ξεσαλώματα του καλοκαιρού.

Για να έρθει, λοιπόν, αυτός ο μικρός αέρας ανανέωσης δεν χρειάζεται στην πραγματικότητα να κάνουμε και πολλά. Αρκούν μόνο μερικές ευχάριστες πινελιές στον χώρο, κάποια νέα house accessories, που θα σας κάνουν να ανυπομονείτε να επιστρέψετε σπίτι.

Αλλάξτε τα σκεπάσματα του κρεβατιού σας και επιλέξτε μια καινούρια βαμβακερή παπλωματοθήκη με ρομαντικά σχέδια, κατάλληλη για τα πρώτα δροσερά βράδια του Οκτώβρη. Εναλλακτικά, ένα ελαφρύ πάπλωμα με μαλακό ύφασμα, σε μια ουδέτερη απόχρωση μπορεί να ντύσει το κρεβάτι σας.

MANGO/Δείτε εδώ

ZARA/Δείτε εδώ

ZARA

Ένα μικρό χαλί στο χρώμα της κρέμας, το οποίο μπορεί να μπει κοντά στο καθημερινό coffee table ή τα πόδια του κρεβατιού είναι πάντα μια καλή ιδέα. Εάν πάλι ονειρεύεστε από τώρα τις cozy βραδιές στον καναπέ με ταινία, μια κουβέρτα καναπέ από τη νέα συνεργασία του H&M Home με την καλλιτέχνη Diana Ejaita, είναι το κατάλληλο κομμάτι από εσάς.

H&M/Δείτε εδώ

H&M

H&M/Δείτε εδώ

H&M

Πιείτε ένα ζεστό ρόφημα σε μια καινούρια κούπα με rustic στιλ και απολαύστε χαλαρωτικές στιγμές, ανάβοντας ένα κερί που θα φέρει την μυρωδιά του φθινοπώρου στο σπίτι σας.

IKEA/Δείτε εδώ

IKEA

MANGO/Δείτε εδώ