Φωτογραφία: pexels/@olenkabohovyk
Φωτογραφία: pexels/@olenkabohovyk
26|11|2023 09:14
SHARE
HACK

Το πανέξυπνο hack για να σταθεροποιείς τα κεριά στα κηροπήγια -Μένουν στη θέση τους και δείχνουν τέλεια


Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από έναν cozy χώρο, ένα σπίτι «ζεστό» με φιλόξενη ατμόσφαιρα και γουστόζικο design. Με πολλούς τρόπους μπορεί κανείς να δημιουργήσει έναν υπέροχο χώρο με κριτήριο τα παραπάνω, τι καλύτερο όμως από μερικές γωνιές με κεριά, αρωματικά ή όχι, σε μικρά βαζάκια αλλά και σε κηροπήγια.

Τα κηροπήγια από μόνα τους χαρίζουν στον χώρο μια αριστοκρατία και σε συνδυασμό με τα στριφογυριστά κεριά ή ακόμη και τα ολόισια με διάφορες υφές και σε διάφορα χρώματα, αποπνέουν μια ξεχωριστή θαλπωρή.

Το design είναι φυσικά το ένα σκέλος για να δώσεις τύπο σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου, τι γίνεται όμως όταν η διακόσμηση δεν συμβαδίζει με την άνεση και την πρακτικότητα;

Το πανέξυπνο hack για να σταθεροποιείς τα κεριά στα κηροπήγιά τους -Μένουν σταθερά και δείχνουν τέλεια

Σε ένα βίντεο στο Instagram ανακαλύψαμε ένα τέλειο hack, το οποίο όχι μόνο θα σου λύσει τα χέρια αλλά θα απογειώσει και το design του σπιτιού.

Αφορά τα ψηλά κεριά και τα κηροπήγια στα οποία τοποθετούνται. Όλοι ξέρουμε πως αυτά τα δύο στοιχεία μπορούν να χαρίσουν στον χώρο ταυτότητα ωστόσο γνωρίζουμε καλά πως τα κεριά πολλές φορές δεν μένουν σταθερά στα κηροπήγια με αποτέλεσμα, είτε να πέφτουν, είτε να λερώνουν την επιφάνεια του τραπεζιού ή του ραφιού μας.

Μέσα από το προφίλ a.freckled.fawn.design ανακαλύψαμε τον πανέξυπνο τρόπο για να μένουν σταθερά ο οποίος δεν είναι άλλος από ένα βαμβάκι στη βάση του κεριού.

Τοποθετώντας το στρογγυλό βαμβάκι ντεμακιγιάζ -μπορείς να βάλεις και απλό βαμβάκι- μένει στη θέση του και εσύ θα ξεγνοιάσεις μια για πάντα.

Δες το βίντεο παρακάτω:

SHARE