Το φωτιστικό από την ΙΚΕΑ που θα φέρει τη minimal διάθεση στο σπίτι σου
Φωτογραφία: Unsplash/@billy_sixteenstudio
03|05|2024 10:00
SHARE
ΙΚΕΑ

Το φωτιστικό από τα ΙΚΕΑ που θα δώσει παιχνιδιάρικο τόνο στην τραπεζαρία -Σαν έργο τέχνης


Μετά από μια αναζήτηση στα ΙΚΕΑ εντοπίσαμε ένα φωτιστικό οροφής που μοιάζει με έργο τέχνης και θα χαρίσει απαλό φωτισμό στον χώρο του σπιτιού.


Εκείνο που κάνει έναν χώρο μοναδικό είναι σίγουρα τα items, τα διακοσμητικά και η προσωπική πινελιά κάθε ιδιοκτήτη.

Αυτό μπορείτε να το πετύχετε είτε προσθέτοντας μικρές λεπτομέρειες που σας χαρακτηρίζουν, είτε προσθέτοντας αντικείμενα που θυμίζουν τέχνη, που δεν είναι βαρετά και που κερδίζουν αμέσως τις εντυπώσεις.

Με μια έρευνα ανακαλύψαμε ένα φωτιστικό στα καταστήματα ΙΚΕΑ, που όχι μόνο θα απογειώσει το αισθητικό κομμάτι του σπιτιού σας, θα φωτίσει και αρμονικά τον χώρο.

Το φωτιστικό από τα ΙΚΕΑ που θα δώσει παιχνιδιάρικο τόνο στην τραπεζαρία σας

Μπορείτε να κρεμάσετε το φωτιστικό πάνω από την τραπεζαρία σας ή πιο κοντά στην οροφή για έναν γενικό φωτισμό στο δωμάτιο, ενώ η ξύλινη υφή του ταιριάζει όποια χρωματική παλέτα κι αν έχετε επιλέξει.

Αυτό το φωτιστικό παρέχει ένα ευχάριστο φωτισμό για το δείπνο, και εκπέμπει ένα κατευθυνόμενο φως στην τραπεζαρία ή την κουζίνα.

Κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο σημύδας, είναι ιδιαίτερο και μάλιστα οι επισκέπτες σας θα το ζηλέψουν αφού θα είναι το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσουν μόλις έρθουν για επίσκεψη.

Δείτε το εδώSHARE