Φωτογραφία: Instagram/@ikeagreece
Φωτογραφία: Instagram/@ikeagreece
27|04|2024 09:00
SHARE
DESIGN

Το ξύλινο έπιπλο από τα IKEA που θα βάλει σε τάξη το μπαλκόνι σας και θα χρησιμοποιήσετε και σαν τραπέζι


Αν θέλετε να ομορφύνετε το μπαλκόνι ή τη βεράντα σας, ένα ξύλινο αποθηκευτικό κουτί από τα ΙΚΕΑ με πολλές χρήσεις είναι ιδανικό.

Η θερμοκρασία πια έχει ανοδική πορεία και τίποτα δεν συγκρίνεται με έναν απογευματινό καφέ στο μπαλκόνι. Για να είναι πιο ευχάριστη η παραμονή σας βέβαια εκεί, καλό είναι να προσθέσετε μερικές πινελιές, όπως ένα καθιστικό, φυτά ιδανικά για την άνοιξη και το καλοκαίρι και φυσικά μερικά φωτάκια για μια πιο ρομαντική προσέγγιση.

Και αφού έχετε ήδη φροντίσει για το αισθητικό κομμάτι, σημαντικό είναι να σκεφτείτε και έξυπνους τρόπους να οργανώσετε ή και να βάλετε σε τάξη τον χώρο.

Με μια έρευνα ανακαλύψαμε στα καταστήματα ΙΚΕΑ ένα ξύλινο ντιζαϊνάτο έπιπλο το οποίο όχι μόνο θα ομορφύνει το μπαλκόνι σας, αλλά και θα το οργανώσει.

Το ξύλινο έπιπλο που θα βάλει σε τάξη το μπαλκόνι σας και θα χρησιμοποιήσετε και σαν τραπέζι

Το έπιπλο είναι κατασκευασμένο από ξύλο ακακίας, ένα φυσικά ανθεκτικό ξύλο λόγω της υψηλής πυκνότητας των ινών του, επομένως δεν θα έχετε το άγχος μην χαλάσει από το νερό και την υγρασία στο μπαλκόνι.

Είναι ανθεκτικό στον ήλιο, τη βροχή, τους λεκέδες και την καθημερινή φθορά.

Χάρη στο διαχρονικό του σχεδιασμό, μπορείτε να το διακοσμήσετε εύκολα αφού ταιριάζει με όλα τα στιλ, ό,τι έπιπλα κι αν έχετε στο μπαλκόνι σας.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν παγκάκι, προσθέτοντας ένα μεγάλο μαξιλάρι ώστε να καθίσουν οι καλεσμένοι σας ενώ η χρήση του σαν τραπεζάκι θα σας βολέψει πολύ.

Ο αποθηκευτικός χώρος του είναι ιδανικός για μαξιλάρια και διακοσμητικά ενώ μπορείτε μέσα του να αποθηκεύσετε και τα εργαλεία σας ή ό,τι σας «πιάνει» χώρο και δεν θέλετε να βρίσκεται σε κοινή θέα.

Δείτε το εδώSHARE