Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
18|02|2024 09:00
SHARE
H&M HOME

Το φωτιστικό τοίχου με ράφι από τα H&M είναι η μοντέρνα προσθήκη που θα αναβαθμίσει την κρεβατοκάμαρά σας


Ο φωτισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την ατμόσφαιρα ενός σπιτιού και το το να επιλέξετε το κατάλληλο φωτιστικό για κάθε χώρο αποτελεί πραγματική πρόκληση.

Το σωστό φως μπορεί να φτιάξει τη διάθεση μας και φυσικά να δημιουργήσει μια cozy ατμόσφαιρα ενώ ένα όμορφο φωτιστικό μπορεί να δώσει σε κάθε γωνιά την απαραίτητη στιλιστική πινελιά στο design, τόσο στο καθιστικό, όσο στο δωμάτιο και το μπάνιο.

Με μια μίνι έρευνα ανακαλύψαμε στα H&M Home το πιο πρακτικό αλλά και κομψό φωτιστικό με ενσωματωμένο ράφι, που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Το φωτιστικό τοίχου με μεταλλική βάση και ράφι για μικρά αντικείμενα είναι μοντέρνο και ιδιαίτερα στιλάτο και θα αναβαθμίσει τον χώρο σας.

Το φωτιστικό τοίχου με ράφι από τα H&M θα αναβαθμίσει την κρεβατοκάμαρα

Έχει καλώδιο καλυμμένο με ύφασμα και πλαστικό διακόπτη και μπορείτε να το βάλετε πάνω από το κομοδίνο σας αλλά και στον τοίχο πίσω από τον καναπέ σας.

Πάνω σε αυτό μπορείτε να τοποθετήσετε μικρά αντικείμενα, είτε διακοσμητικά, είτε ενδεχομένως κάποιο περιδέραιο που θέλετε να έχετε εύκαιρο.

Τέλος, το απαλό ματ χρυσό χρώμα του το καθιστά ιδανικό καθώς μπορεί να ταιριάξει ό,τι χρώμα κι αν έχετε στους τοίχους σας, όποια κι αν είναι η χρωματική παλέτα του δωματίου.

Ταιριάζει ιδανικά με ξύλινα έπιπλα ή ακόμη και με κάποιο vintage κομοδίνο, συνδυάζοντας έτσι δύο τάσεις από άλλες εποχές.

Δείτε το εδώSHARE