Φωτιστικό ΙΚΕΑ
Φωτιστικό ΙΚΕΑ/Φωτογραφία: ΙΚΕΑ
IKEA

Το φωτιστικό οροφής από τα IKEA που θα αναβαθμίσει την τραπεζαρία -Κοστίζει κάτω από 30 ευρώ


Το φωτιστικό οροφής που εντοπίσαμε στα καταστήματα IKEA είναι μια πολύ καλή προσθήκη στην τραπεζαρία σας για να αναβαθμίσει τον χώρο με το μοντέρνο σχέδιό του.

Είναι σε μαύρο χρώμα και το υλικό του είναι από ατσάλι. Το μοντέρνο σχέδιό του θυμίζει κλουβί και θα το αγαπήσουν οι οπαδοί της μίνιμαλ διακόσμησης.

Ο λόγος για το φωτιστικό οροφής Brunsta/Hemma που κοστίζει 28.49 ευρώ και μπορείτε να το τοποθετήσετε στην τραπεζαρία του σαλονιού, αλλά και την κουζίνα.

Αν είστε σε διαδικασία που θέλετε να ανανεώσετε την κουζίνα σας, δεν είναι απαραίτητο να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές, που απαιτούν χρόνο κι αρκετά χρήματα. Μικρά items μπορούν από μόνα τους να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν έναν αέρα ανανέωσης στον χώρο, αλλάζοντας ταυτόχρονα και τη δική σας διάθεση.

Το φωτιστικό οροφής από τα IKEA που θα αναβαθμίσει την τραπεζαρία -Κοστίζει κάτω από 30 ευρώ

Υπάρχουν έπιπλα και διακοσμητικά αξεσουάρ που μπορούν εύκολα να βρουν μια θέση σε κάθε σπίτι, ανεξάρτητα από τα τετραγωνικά του. Είναι αυτά που δίνουν το «κάτι διαφορετικό», αυτό που λείπει.

Το βλέμμα ψηλά! Με την προσθήκη ενός φωτιστικού μπορεί να αλλάξει εντελώς η αίσθηση που αποπνέει ο χώρος μας. Στα προϊόντα του ΙΚΕΑ εντοπίσαμε λοιπόν ένα φωτιστικό οροφής που είναι οικονομικό και ταυτόχρονα πολύ μοντέρνο.

Σε αυτό το φωτιστικό οροφής φαίνεται ο λαμπτήρας, μια τάση που γνώρισε μεγάλη αποδοχή από τους διακοσμητές, δίνοντας ένα industrial στοιχείο στο σπίτι μας και μινιμαλιστική αισθητική στον χώρο.

Τον χειμώνα όπου η μέρα μικραίνει, η ανάγκη μας για ένα όμορφο φωτιστικό είναι πιο μεγάλη από ποτέ. Οι διακοσμητές σημειώνουν ότι ο σωστός φωτισμός είναι η απόλυτη λεπτομέρεια που θα απογειώσει την διακόσμηση του σπιτιού.

Το φωτιστικό οροφής από τα ΙΚΕΑ κοστίζει 28.49 ευρώ και θα το βρεις εδώ.

SHARE