Χριστουγεννιάτικο δέντρο

To χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα IKEA που έχει ενσωματωμένο φωτισμό -Βάζεις μόνο τα στολίδια

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και εμείς βρήκαμε το τέλειο δέντρο από τα καταστήματα IKEA με ενσωματωμένο φωτισμό LED.

Ναι, σωστά κατάλαβες. Αν κουράστηκες να ξεμπλέκεις τα φωτάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου, βρήκαμε ένα δέντρο που έχει ήδη φωτάκια LED τοποθετημένα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κρεμάσεις τα στολίδια και να το βάλεις στην πρίζα. Ό,τι πιο εύκολο!

Από την στιγμή που μπήκε ο Νοέμβριος, η πρώτη μας σκέψη ήταν ότι τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Αυτή η όμορφη εποχή του χρόνου όπου το σπίτι μας γίνεται πιο όμορφο και γιορτινό. Βασικός πρωταγωνιστής του στολισμού είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο δεν λείπει από κανένα σπίτι. Φέτος μπορούμε να στολίσουμε ένα δέντρο που δεν χρειάζεται να μπούμε στη διαδικασία να βάλουμε τα λαμπάκια, αλλά ούτε και να τα βγάλουμε όταν περάσουν οι γιορτές.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι κάθε χρόνο που βγάζουμε τα στολίδια από την αποθήκη για να στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια είναι μπερδεμένα. Όσο και να θέλουμε να πείσουμε τον εαυτό μας ότι είχαμε προνοήσει ώστε να τα αποθηκεύσουμε σωστά, όταν ανοίγουμε το κουτί με τα στολίδια, αυτά μοιάζουν με... κουβάρι για δυνατούς λύτες!

To χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα IKEA που έχει ενσωματωμένο φωτισμό -Βάζεις μόνο τα στολίδια

Το νέο χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα ΙΚΕΑ έχει ήδη 156 φωτάκια LED τοποθετημένα. Κοστίζει 89.99 ευρώ και θα το βρεις εδώ.

Αυτό το ήδη φωτισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει όλα τα φωτάκια στη θέση τους, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, αν θέλεις, είναι να το στολίσεις. Τοποθετείται εύκολα στη θέση του και το ίδιο εύκολα αποθηκεύεται μέχρι τις επόμενες γιορτές. Έχει σταθερή βάση με 4 ακτίνες.

Είναι η ιδανική αγορά για όσους θέλουν να γλιτώσουν χρόνο και κόπο με τον στολισμό του δέντρου και φυσικά με το ξεστόλισμα.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα ΙΚΕΑ είναι φοβερά πρακτικό και σίγουρα θα σας βάλει σε πειρασμό να το αγοράσετε για να μην μπείτε στην διαδικασία να ασχολείται με τα φωτάκια. Τέλειο!