Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
28|01|2024 09:00
SHARE
IKEA

Το έξυπνο item από τα ΙΚΕΑ που θα οργανώσει τη μικρή ντουλάπα -Κοστίζει μόνο 3 ευρώ


Αν έχετε μια μικρή ντουλάπα και θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο, ανακαλύψαμε ένα item από τα ΙΚΕΑ που έχει χίλιες χρήσεις.

Με αυτό το item θα τακτοποιήσετε τους χώρους της ντουλάπας σας και θα οργανώσετε τα συρτάρια. Τοποθετείται στην πόρτα της ντουλάπας και είναι ιδιαίτερα πρακτικό.

Πρόκειται για ένα έξυπνο item που «κολλάει» στη ντουλάπα, και στο οποίο μπορείτε να βάλετε κάλτσες, καλσόν ή κάτι άλλο, ενώ κοστίζει μόλις 2,79 ευρώ.

Είναι πρακτικό γιατί είναι μικρό, δεν πιάνει χώρο, και οργανώνει τα ντουλάπια σας, ωστόσο, μόλις ανακαλύψαμε μια ακόμη χρήση του, με την οποία θα βάλουμε τέλος στην ακαταστασία της ντουλάπας μας.

Το έξυπνο items από τα ΙΚΕΑ που θα οργανώσει τη ντουλάπα σου

Σε ένα βίντεο στο Instagram ανακαλύψαμε πως με αυτό το item από τα ΙΚΕΑ, το οποίο κοστίζει σχεδόν 3 ευρώ, μπορούμε να οργανώσουμε την ντουλάπα μας.

Οι μικροί χώροι είναι ο Νο1 λόγος της ακαταστασίας επομένως οι πρακτικοί τρόποι που υπόσχονται να τακτοποιήσουν τα ρούχα και τα αξεσουάρ μας είναι πάντα δελεαστικοί.

Με αυτό λοιπόν το item μπορείτε να οργανώσετε τις κάλτσες, τα εσώρουχα, ακόμη και τα κασκόλ σας. Τοποθετώντας τα μέσα σε αυτό μπορείτε να τα βρείτε εύκολα. Επιπλέον δεν θα πιάνουν χώρο στα ράφια και τα συρτάρια σας.

Δείτε το εδώ

SHARE