Σαλόνι ΙΚΕΑ
Σαλόνι ΙΚΕΑ/Φωτογραφία: ΙΚΕΑ
ΙΚΕΑ

H ατσάλινη ραφιέρα από τα IKEA κοστίζει 20 ευρώ -Διακριτική, πάει σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού


Μια ραφιέρα από τα καταστήματα IKEA μάς τράβηξε την προσοχή γιατί εκτός από οικονομική, είναι και πρακτική.

Οργάνωση και ηρεμία είναι ένα αδιάσπαστο δίδυμο όταν μιλάμε για το σπίτι. Η δεύτερη δύσκολα μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την παρουσία της πρώτης. Οι αποθηκευτικοί χώροι σε ένα σπίτι είναι πάντα πολύ χρήσιμοι και γι΄ αυτό μια ατσάλινη ραφιέρα που βρήκαμε από την συλλογή των IKEA είναι η ιδανική επιλογή για να τοποθετήσεις τα βιβλία σου και ό,τι άλλο θέλεις από τα προσωπικά σου πράγματα.

Αν το σπίτι σου έχει μικρούς χώρους ή το διαμέρισμά σου είναι λίγων τετραγωνικών, ίσως να πρέπει να επενδύσεις σε χρηστικά έπιπλα, όπως ραφιέρες και παπουτσοθήκες, που μπορούν να εξοικονομήσουν χώρο.

Είτε είναι στερεωμένα στον τοίχο είτε αποτελούν μέρος μιας ανεξάρτητης μονάδας, τα ράφια προσφέρουν την τέλεια επιφάνεια για την επιμέλεια όμορφων συνθέσεων που θα δώσουν την τελική πινελιά σε κάθε δωμάτιο. Η λευκή ραφιέρα που βρήκαμε στα IKEA έχει τρεις ορόφους και είναι απλή και διακριτική.

Αυτό το έπιπλο, όπως διαβάζουμε στα IKEA, πρέπει να στερεώνεται στον τοίχο με τη βοήθεια του εξαρτήματος στερέωσης που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

H ατσάλινη ραφιέρα από τα IKEA κοστίζει 20 ευρώ -Διακριτική, πάει σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού

Η ραφιέρα από τα IKEA έχει την κωδική ονομασία Baggebo και κοστίζει 19.99 ευρώ.

Θα την βρείτε εδώ και μπορείς να το τοποθετήσεις στο σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, το γραφείο, αλλά και το χολ.

Στη περίπτωση που υπάρχει ανάγκη για αποθηκευτικό χώρο σε ένα δωμάτιο του σπιτιού, μία μικρή ραφιέρα είναι μια τέλεια επιλογή. Αυτή τη ραφιέρα μπορείς να την βάλεις και σε παιδικό ή εφηβικό δωμάτιο.

SHARE