Βεράντα
Φωτογραφία: Shutterstock
DECO IDEAS

Το αποθηκευτικό έπιπλο του IKEA που ταιριάζει στo μπαλκόνι και λειτουργεί και ως σκαμπό ή τραπέζι


Το μπαλκόνι έχει την τιμητική του το καλοκαίρι και τι καλύτερο από το να βρίσκουμε έξυπνες λύσεις που μπορούν να συνδυάσουν πρακτικότητα και στιλ.

Το μπαλκόνι είναι προέκταση του σπιτιού και εκεί όπου περνάμε τον περισσότερο χρόνο τα καλοκαιρινά βράδια μας. Εκεί μπορούμε να ξεφύγουμε για λίγο ακόμα και από το ίδιο μας το σπίτι, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που η θερμοκρασία ανεβαίνει.

Υπάρχουν μπαλκόνια ελάχιστων τετραγωνικών, χωρίς εντυπωσιακή θέα. Τα βλέπεις, όμως, και τα ζηλεύεις. Νομίζεις ότι έχουν βγει από τις σελίδες ενός deco περιοδικού. Μπορείς λοιπόν κι εσύ να βρεις έπιπλα που μπορούν να ομορφύνουν το μπαλκόνι σου και να κάνεις κάποιες καλαίσθητες πινελιές που θα κάνουν την διαφορά από το υπόλοιπο σπίτι.

Εμείς βρήκαμε ένα αποθηκευτικό έπιπλο από την ΙΚΕΑ που ταιριάζει στο μπαλκόνι και λειτουργεί και ως σκαμπό ή τραπέζι. Το κουτί αποθήκευσης Nammaro, εκτός από το να κρύψει τα αγαπημένα σου αντικείμενα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τραπέζι ή σκαμπό και να κάνει το μπαλκόνι ή και τον κήπο σου ακόμα πιο λειτουργικό.

Το αποθηκευτικό έπιπλο του IKEA που ταιριάζει στην βεράντα και λειτουργεί και ως σκαμπό ή τραπέζι

Θες να αποσυνδεθείς από την καθημερινότητά σου; Η IKEA προτείνει να κάνεις απλά μια βόλτα μέχρι το μπαλκόνι σου. Μπορείς να βρεις όλες τις λειτουργικές και cozy λύσεις που θα φέρουν το καλοκαίρι στον χώρο σου, όπως το παρακάτω αποθηκευτικό έπιπλο της ΙΚΕΑ που εντοπίσαμε με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο.

Το αποθηκευτικό έπιπλο από την ΙΚΕΑ είναι από μασίφ ξύλο ακακίας και θα ομορφύνει τον χώρο της βεράντας ή του κήπου. Εκεί μπορείς να τοποθετήσεις όσα πράγματα δεν θέλεις να είναι σκορπισμένα στη βεράντα και να τα έχεις όλα σε τάξη.

Το έπιπλο του IKEA κοστίζει 90 ευρώ και θα το βρεις εδώ.

SHARE