Φυτά στο σπίτι
Φωτογραφία: Unsplash/ Nasim Keshmiri
01|12|2020 08:00
SHARE
PLANT LOVERS ENΩΘΕΙΤΕ

8+1 δημιουργικοί τρόποι για να διακοσμήσετε τα φυτά μέσα στο σπίτι σας τον φετινό χειμώνα


Είναι γενναιόδωρα: μια ανεξάντλητη πηγή ενέργειας και δροσιάς στον χώρο όλο τον χρόνο μέσα στο σπίτι. Είναι η απόδειξη ότι η φύση μπορεί να έχει θέση ακόμα και μέσα σε τέσσερις τοίχους που μπορεί να μην έχουν πρόσβαση σε φυσικό φως. Όσο τα φροντίζεις, εκείνα ανθίζουν. Λειτουργούν όπως κι εμείς.

Τα φυτά δεν είναι απλά ένας τρόπος διακόσμησης του εσωτερικού χώρου, είναι ένας τρόπος να φέρουμε την ηρεμία που λείπει σ’ αυτόν. Να ανασάνουμε. Να δημιουργήσουμε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον.

Ένα φυτό στον χώρο έχει δύναμη. Πολλά φυτά μαζί δημιουργούν έναν μικρό εσωτερικό κήπο και αλλάζουν εντελώς την εικόνα ενός δωματίου. Οι deco lovers που τα αγαπούν, δεν τους δίνουν απλά χώρο στον χώρο τους: τα κάνουν τους απόλυτους πρωταγωνιστές.

Σε αυτό το άρθρο, θα δείτε τους πιο φρέσκους και δημιουργικούς τρόπους να τοποθετήσετε τα αγαπημένα σας φυτά μέσα στο σπίτι, αξιοποιώντας κάθε γωνιά του.

Μερικά ράφια, μια σκάλα, μια ανοιχτή ντουλάπα είναι μόνο μερικά από τα μέσα για να διακοσμήσετε τα φυτά μέσα στο σπίτι.

Ακολουθούν 8+1 τρόποι που θα σας βοηθήσουν να εντάξετε τα φυτά μέσα στο σπίτι με τον πιο δημιουργικό τρόπο:

-Κάθε φυτό έχει το δικό του (γεωμετρικό) ράφι στον τοίχο: Στην εικόνα που ακολουθεί βλέπουμε πόσο αρμονικά συνδυάζονται τα φυτά με τα βιβλία.

-Toποθετήστε φυτά σε ράφια στην κρεβατοκάμαρα, στο μπάνιο και την κουζίνα-Πάνω στην πόρταΠάνω από την τραπεζαρία

Toποθετήστε τα σε μια ραφιέραΜια σχάρα στο ταβάνι είναι άλλος ένας τρόπος να τα κρεμάσετε

H χρωματική αρμονία των διακοσμητικών κασπώ δημιουργεί μια όμορφη εικόνα-Τα ουδέτερα χρώματα πάντα είναι προτιμότερα.Ακόμα και μια ανοιχτή ντουλάπα μπορεί να σας βοηθήσει να τα στολίσετε στον χώρο:Layering φυτών -Τοποθετήστε τα σε διαφορετικά επίπεδα στον τοίχο

SHARE