διακόσμηση κρεβατοκάμαρας
Φωτογραφία: ΙΚΕΑ
ΙΚΕΑ

Αντί για κομοδίνο -Η εναλλακτική της ΙΚΕΑ που κοστίζει 15€ θα αναβαθμίσει το υπνοδωμάτιό σου


Αντί για το κλασικό κομοδίνο, η IKEA έχει την ιδανική εναλλακτική.

Το κομοδίνο αποτελεί μεν ένα μικρό έπιπλο, το οποίο σε πολλούς μπορεί να περνάει απαρατήρητο, η αλήθεια είναι όμως, ότι είναι αυτό με το οποίο μοιραζόμαστε και πολλά από τα στοιχεία που συνθέτουν την καθημερινότητά μας. Τη ρουτίνα του ύπνου μας, ποιο βιβλίο διαβάζουμε την κάθε περίοδο, ποια προϊόντα περιποίησης χρησιμοποιούμε για την επιδερμίδα μας και τι ώρα ξυπνάμε κάθε πρωί.

Αν το κομοδίνο που έχετε στο πλάι σας λειτουργεί απλώς για να ακουμπάτε πάνω του ξυπνητήρια, βιβλία και κρέμες, τότε μάλλον ήρθε η στιγμή να σκεφτείτε να το αλλάξετε.

Ένα στιλάτο και κομψό κομοδίνο μπορεί να αλλάξει εντελώς την εικόνα της κρεβατοκάμαρας, να της δώσει προσωπικότητα και χαρακτήρα και να αναβαθμίσει τη διακόσμησή της.

Στην ΙΚΕΑ λοιπόν θα βρείτε την πιο στιλάτη εναλλακτική αν έχετε βαρεθεί τις πιο αναμενόμενες προτάσεις για κομοδίνο, η οποία θα σας αλλάξει γνώμη, αν θεωρούσατε μέχρι πρόσφατα ότι δεν αξίζει να δώσετε τόση προσοχή στο εν λόγω έπιπλο.

ράφι ΙΚΕΑ κομοδίνο
IKEA

Σε ένα από αυτά που ονομάζουμε IKEA hacks, το γνωστό σουηδικό brand προτείνει να χρησιμοποιήσουμε ένα από τα ράφια της συλλογής του σαν κομοδίνο. Μια πολύ chic και μίνιμαλ πρόταση, ιδανική για τις πιο μικρές κρεβατοκάμαρες.

ράφι ΙΚΕΑ
IKEA

Δείτε εδώ.

Πρόκειται για ένα χρυσό, λεπτεπίλεπτο ράφι, το οποίο μοιάζει με κόσμημα και θα δώσει μια επιπλέον νότα πολυτέλειας στον χώρο. Παράλληλα λειτουργεί και βοηθητικά, ώστε να ακουμπήσετε όσα χρειάζεστε για το βράδυ σας, ακόμα και το πορτατίφ σας!

Ιδανικό αν θέλετε κάτι διαφορετικό για το υπνοδωμάτιο και να κάνετε ένα update στο interior design.

SHARE