διακόσμηση καθιστικού
Φωτογραφία: Shutterstock
ΤΑΣΗ

Το vintage φωτιστικό που θα βλέπεις παντού τους επόμενους μήνες θυμίζει καλοκαίρι


Τα φωτιστικά που αποτελούν την νέα εμμονή των design lovers έχουν το σχήμα του κοχυλιού.

Οι φανατικοί της διακόσμησης πάντα βρίσκουν νέους τρόπους για να ανανεώσουν τον χώρο τους. Αυτό μπορεί να είναι κάτι απόλυτα φρέσκο και one-of-a-kind, το οποίο κάνει πρώτη φορά την είσοδό του στις τάσεις του interior design, αλλά μπορεί να είναι και ένα trend που επιστρέφει από το παρελθόν. Άλλωστε πολλές φορές βλέπουμε αντικείμενα που κυριάρχησαν σε περασμένες δεκαετίας να επιστρέφουν στην πιο στιλάτη και σικάτη εκδοχή τους.

Αυτή τη φορά λοιπόν, ένα αντικείμενο που θυμίζει καλοκαίρι -και εμπνέει τους οπαδούς της μόδας εδώ και κάμποσες σεζόν- κάνει το πέρασμά του και στη διακόσμηση.

Ο λόγος για τα κοχύλια, τα οποία κυριολεκτικά κυριάρχησαν στα κοσμήματα τα προηγούμενα δύο καλοκαίρια (λέτε να τα δούμε και φέτος;) και τώρα χαρίζουν το σχήμα τους στα φωτιστικά που αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα και να «ξεπουλήσουν».

Από τα φωτιστικά τραπεζιού και απλίκες έως καπέλα για φωτιστικά οροφής και κάθε τι άλλο που μπορεί να σχετίζεται με τον φωτισμό, τα κοχύλια είναι η νέα deco εμμονή, στην οποία αναμένεται να ενδώσει η πλειοψηφία των ορκισμένων design lovers.

Αν και μάλλον δε θα ακούτε τη θάλασσα αν τα φέρετε στο αυτί σας, και μόνο η εικόνα των κοχυλιών αποπνέει μια χαλαρότητα, μάλλον επειδή μας θυμίζει την ανεμελιά και τη θετική διάθεση του καλοκαιριού, τις εξορμήσεις στα νησιά και την ξαπλώστρα στην παραλία.

Στην αγορά θα βρείτε πολλά φωτιστικά σε σχήμα κοχυλιού, με το Stylist να συμβουλεύει την αναζήτηση σε παλαιοπωλεία (αφού είναι τάση που επιστρέφει από το παρελθόν).

SHARE