Ο νέος καθρέφτης του ΙΚΕΑ

Ο νέος καθρέφτης του IΚΕΑ θα αναβαθμίσει την αισθητική του σπιτιού σου -Οικονομικός, με υπέροχο σχέδιο

Ενας νέος καθρέφτης προστέθηκε στην συλλογή των καταστημάτων ΙΚΕΑ και αξίζει την προσοχή σου γιατί εκτός από οικονομικός, έχει υπέροχο στιλ.

Η διακόσμηση με καθρέφτες χαρίζει ζωντάνια και προσθέτει βάθος σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Ο νέος καθρέφτης του ΙΚΕΑ έχει τον κωδικό Almarod και θα γίνει ο αγαπημένος όσων αγαπούν το μαύρο χρώμα.

Ο καθρέφτης έχει παραδοσιακό μαύρο ματ πλαίσιο και μία χρυσή γραμμή που διατρέχει την εσωτερική άκρη του. Κοστίζει 139 ευρώ και μπορεί να τοποθετηθεί στο υπνοδωμάτιο, το σαλόνι, αλλά και στην είσοδο του σπιτιού προσφέροντας στιλ και φινέτσα στον χώρο.

Ο νέος καθρέφτης του IΚΕΑ θα αναβαθμίσει την αισθητική του σπιτιού σου -Οικονομικός, με υπέροχο σχέδιο

O σικάτος καθρέφτης από τα ΙΚΕΑ θα δώσει μια νότα πολυτελείας στο σαλόνι σου. Αλλωστε είναι γνώριμο σε όσους αγαπούν την διακόσμηση πως ένας ωραίος καθρέφτης μπορεί να κάνει διακοσμητικά «θαύματα», είτε μεγαλώνοντας το χώρο σου είτε δίνοντάς του χαρακτήρα και μια έξτρα στιλιστική πινελιά.

Όσοι από εμάς έχουμε το μικρόβιο του να κάνουμε συνεχώς μικροαλλαγές στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού μας, αναζητούμε μονίμως καλόγουστα αντικείμενα που θα μπορούσαν να «δέσουν» με την προϋπάρχουσα διακόσμηση και να την εμπλουτίσουν.

Ενα τέτοιο αντικείμενο είναι ο μαύρος καθρέφτης του ΙΚΕΑ με την χρυσή λεπτομέρεια που υπόσχεται να αναβαθμίσει την αισθητική του χώρου σας.

Τον καθρέφτη από τα IKEA θα τον βρεις εδώ.