Κουζίνα με διακόσμηση ΙΚΕΑ
Φωτογραφία: ΙΚΕΑ
Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ

Με αυτά τα δύο έξυπνα έπιπλα από την ΙΚΕΑ θα εξοικονομήσετε απίστευτο χώρο σε μπάνιο και κουζίνα -Όλα σε τάξη


Υπάρχουν έπιπλα ογκώδη (και συνήθως με μεγάλο κόστος) που το μόνο που καταφέρνουν είναι κάνουν τη ζωή στο σπίτι μια άσκηση υπομονής και έπιπλα που τα κάνουν όλα απλά και δημιουργούν για εσάς μια ευχάριστη καθημερινότητα.

Τα δεύτερα είναι τα μοναδικά που χρειάζεστε και γι’αυτά αξίζει να μπείτε σε διαδικασία αγορών αυτή την εποχή.

Σε αυτό το άρθρο, εστιάζουμε σε δύο δωμάτια που χρειάζονται τάξη για να μπορούν να είναι παραγωγικά και λειτουργικά: το ένα είναι «εργαστήριο» υγείας και ευεξίας και το άλλο γεύσεων και διατροφής: μιλάμε για το μπάνιο και την κουζίνα που συνήθως δεν έχουν την προσοχή που αξίζουν στην οργάνωση και διακόσμησή τους.

Αν στην κουζίνα σας θέλετε σκεύη και εργαλεία συγκεντρωμένα σε ένα σημείο και στο μπάνιο σας είδη προσωπικής περιποίησης, πετσέτες κι άλλα χρήσιμα μικροαντικείμενα ομαδοποιημένα, τότε τα δύο έπιπλα από την ΙΚΕΑ που ακολουθούν είναι η έξυπνη λύση στην εξοικονόμηση χώρου στα δύο δωμάτια.

Για την κουζίνα

Αυτό το έξυπνο τρόλεϊ BEKVAM της ΙΚΕΑ μπορεί να φιλοξενήσει στα ράφια του εργαλεία και σκεύη και να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο της κουζίνας επιθυμείτε. Η διαδικασία του μαγειρέματος θα απλουστευθεί γιατί θα έχετε τα πάντα συγκεντρωμένα. Αν ο χώρος είναι μεγάλος, μπορείτε να βάλετε το έπιπλο ακόμα και στο κέντρο του. Τα ροδάκια χαρίζουν ευκολία στη μετακίνηση και ευελιξία. Το design του τρόλεϊ διαχρονικό: ταιριάζει σε κάθε κουζίνα ανεξάρτητα από το στιλ της.

Κοστίζει € 69,99.

Δείτε εδώ
Φωτογραφίες από το site της ΙΚΕΑ Γερμανίας

Για το μπάνιο:

Η ραφιέρα VESKEN με την χωρητικότητα, την απλότητα και το μίνιμαλ design της θα γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα σας έπιπλα στο σπίτι.

Μπορεί να φιλοξενήσει προϊόντα περιποίησης, πετσέτες και ό,τι άλλο επιθυμείτε και να ελαφρύνει όλα τα άλλα σημεία του μπάνιου στα οποία έχουν στοιβαχτεί μικροαντικείμενα.

Το ουδέτερο χρώμα της ταιριάζει σε κάθε μπάνιο και το διαχρονικό της σχέδιο την καθιστά ένα έπιπλο που θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια.

Κοστίζει € 12,99.

Δείτε εδώ
SHARE