Φωτογραφία: Η&M Home
Φωτογραφία: Η&M Home
Η&M HOME

To νέο μεταλλικό επιτραπέζιο φωτιστικό από τα H&M Ηome είναι η μοντέρνα προσθήκη στο σαλόνι σου


Ενα επιτραπέζιο φωτιστικό από τα καταστήματα «H&M Ηome» εντάχθηκε στη νέα συλλογή που αξίζει την προσοχή σου.

Το φωτιστικό είναι μεταλλικό και σε μοντέρνο σχέδιο που έχει κωνικό καπέλο. Αυτό το επιτραπέζιο φωτιστικό από τα H&M Ηome μοιάζει σαν μανιτάρι και διαχέει ένα θερμό, ατμοσφαιρικό φως στο δωμάτιο που θα το τοποθετήσεις. Το καλύτερο είναι πως βγαίνει σε 6 χρώματα: μοβ, ανοιχτό κίτρινο, ανοιχτό γκρι, πορτοκαλί, λάιμ και μαύρο.

Αν είσαι σε διαδικασία που θέλεις να ανανεώσεις τον χώρο σου, δεν είναι απαραίτητο να προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές, που απαιτούν χρόνο κι ενδεχομένως και αρκετό κόπο για να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα. Μικρά items, όπως ένα φωτιστικό, μπορούν από μόνα τους να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν έναν αέρα ανανέωσης στο σπίτι σου, αλλάζοντας ταυτόχρονα και τη δική σου διάθεση.

To νέο μεταλλικό επιτραπέζιο φωτιστικό από τα H&M Ηome είναι η μοντέρνα προσθήκη στο σαλόνι σου

Το νέο επιτραπέζιο φωτιστικό από τα καταστήματα «H&M Ηome» κοστίζει 39.99 ευρώ και μπορείς να το βρεις εδώ.

Φωτογραφία: hmhome

Το μοντέρνο φωτιστικό από τα Η&Μ Home είναι ιδανικό για το υπνοδωμάτιο, αλλά και το σαλόνι. Eπίσης είναι μια καλή αγορά για ένα φοιτητικό σπίτι.

Φωτογραφία: hmhome

Αν θέλεις να δώσεις χρώμα στο δωμάτιό σου, μπορείς να επιλέξεις το φωτιστικό σε κίτρινο, μοβ ή λάιμ χρώμα. Το επιτραπέζιο φωτιστικό του H&M Ηome αποτελεί μια διακριτική προσθήκη σε κάθε χώρο του σπιτιού. Το μίνιμαλ design του το καθιστά μια προσιτή, διόλου περιοριστική επιλογή καθώς μπορεί να ταιριάξει με πολλές αποχρώσεις, ενώ διαχέει ένα θερμό φως δίνοντας ατμόσφαιρα στον χώρο.

Μπορεί να τοποθετηθεί στο κομοδίνο σου προσφέροντας μια νότα ηρεμίας, αλλά και σε οποιοδήποτε έπιπλο του σαλονιού προσδίδοντας στιλ στο χώρο σου.

Φωτογραφία: hmhome

Αν είσαι από αυτούς που προτιμούν τις ατμοσφαιρικές σκιές ή τον ομοιόμορφο φωτισμό, τότε το συγκεκριμένο φωτιστικό είναι μια πολύ καλή επιλογή για να αγοράσεις.

SHARE