Φωτιστικό στο σαλόνι
Φωτογραφία: Unsplash/ Taylor Simpson
01|11|2020 09:10
SHARE
LIGHTING TREND

Το έξυπνο φωτιστικό που κερδίζει συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις και θα είναι must το 2021


Είναι μικρά, πάνε παντού και κάνουν τον χώρο σας φωτεινότερο: η απάντηση στο αίνιγμα βρίσκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα trends στον φωτισμό για το 2021.

Τα φορητά φωτιστικά είναι, ίσως, μια ακόμα απόδειξη ότι ο κόσμος του interior design έχει ανεβάσει το επίπεδο της λειτουργικότητας στις προτάσεις του.

Το μήνυμα είναι ένα: είναι καιρός να αποδεσμευτούμε από έπιπλα και design items που προορίζονται μόνο για έναν χώρο και μένουν καθηλωμένα σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού μέχρι να αποχωρήσουν από αυτό -και από το σπίτι.

Πλέον, στην πρώτη γραμμή των αγοραστικών προτιμήσεων είναι τα items που μπορούν να μετακινηθούν εύκολα από το ένα δωμάτιο στο άλλο και να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες. Μικρά και με «αθόρυβο» design.

Ένα φορητό φωτιστικό δεν γνωρίζει τι θα πει στασιμότητα στο χώρο.

Αν υπάρχει ανάγκη μετακινείται από το σαλόνι στο γραφείο και από την κουζίνα στη βεράντα. Ούτε καλώδια, ούτε πρίζες, ούτε σκοτάδι και άγχος.

Το φορητό φωτιστικό θα σας ακολουθήσει με θεαματική ευελιξία και θα ενισχύσει το φως σε οποιαδήποτε σημείο του σπιτιού και αν βρίσκεστε. Με μοντέρνο design, διακριτική παρουσία στο χώρο, εύκολη χρήση και τέλεια ευελιξία θα γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ για το σπίτι.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα σας κάνουν να σκεφτείτε ξανά την αγορά ενός φωτιστικού στην κλασική μορφή του.

SHARE