Διακόσμηση καθιστικού
Φωτογραφία: Unsplash/Beazy
ΕΦΕ ΦΥΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΥ

Με αυτό το απίθανο hack θα δώσεις εφέ φύλλων χρυσού στα deco items σου -Δεν θα σου κοστίσει τίποτα


Το χρυσό είναι ένα από τα χρώματα που κυριαρχεί φέτος στο interior design καθώς δίνει μια αίσθηση glitz & glamour στον χώρο και στα αξεσουάρ μας.

Ειδικά τα φύλλα χρυσού είναι ένα pattern που συναντάμε στα πιο lux και stylish σπίτια. Σε βάζα, κορνίζες, παράθυρα ακόμη και ολόκληρα έπιπλα, τα χρυσά φύλλα αποτελούν hot deco trend.

Στην πραγματικότητα, τα φύλλα χρυσού δεν είναι τόσο ακριβά όσο φαίνονται. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να τα φτιάξεις ακόμη και μόνη σου, ξοδεύοντας 0 ευρώ (κυριολεκτικά).

Το απίθανο DIY hack είναι της Emma Foss του Y Street Studio. Το ανέβασε στο Tiktok και έχει ήδη ξεπεράσει τα 44 χιλ. likes. Μοιάζει πανεύκολο και πραγματικά χρήσιμο.

Το μόνο που κάνει είναι να αφαιρέσει τα χρυσό wrap χαρτί που υπάρχει στο λαιμό των γυάλινων μπουκαλιών μπύρας, να το κόψει σε κομμάτια και να τα βάλει σε ένα μπολ.

@ystreetstudio

Brb going to put this on everything ##modelo ##diy ##diyproject ##diyhomedecor ##diyhomeprojects ##thriftflip

♬ FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian Graetz

Στη συνέχεια, βάφει ένα γυάλινο βάζο γκρι και κολλάει τα χρυσά κομμάτια με τέτοιο τρόπο στο χείλος του ώστε να μοιάζουν με φύλλα χρυσού. Το αποτέλεσμα είναι λαμπερό και glam.

Το ίδιο γίνεται και με κορνίζες, κεριά, στεφάνια και άλλα διακοσμητικά. Το genius trick είναι τέλειο και θέλει φαντασία και δημιουργικότητα.

SHARE