Εορταστικό τραπέζι
Εορταστικό τραπέζι/Φωτογραφία: Shutterstock
IKEA

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα IKEΑ που λειτουργεί σαν διακοσμητικό στο εορταστικό τραπέζι


Το γιορτινό τραπέζι μπορεί να γίνει πεδίο δημιουργίας και έκφρασης του ταλέντου σας στη διακόσμηση, αν βέβαια, έχετε την διάθεση να ασχοληθείτε με αυτό.

Το γιορτινό τραπέζι προετοιμάζεται με νόστιμες λιχουδιές και λαχταριστές γεύσεις που θα πρέπει να συμπληρωθούν με διακοσμήσεις σε εορταστικό mood για ένα αξέχαστο γιορτινό art de la table.

Το τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μπορεί να μοιάζει εντελώς διαφορετικό αν προσθέσετε μερικές δημιουργικές πινελιές. Άλλωστε το στρώσιμο του εορταστικού τραπεζιού έχει τη δική του τέχνη: το σερβίτσιο, τα κηροπήγια, το τραπεζομάντηλο, όλα θα πρέπει να είναι διαλεγμένα με αγάπη.

Ενα διακοσμητικό που βρήκαμε από τα IKEA θα δώσει χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα στο δείπνο και θα απογειώσει την γιορτινή ατμόσφαιρα. Είναι σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου και μπορεί να τοποθετηθεί δίπλα στις μεγάλες πιατέλες με το φαγητό.

Αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο από ξύλο και μέταλλο τραβάει την προσοχή όπου κι αν το τοποθετήσετε και μπορείτε εύκολα να το διαμορφώσετε με τα αγαπημένα σας διακοσμητικά και να τα αλλάζετε όσο συχνά θέλετε.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα IKEΑ που λειτουργεί σαν διακοσμητικό στο εορταστικό τραπέζι

Σε λίγες ημέρες, το μεγάλο τραπέζι του σπιτιού θα φιλοξενήσει εμάς και τα πρόσωπα που αγαπάμε. Η διακόσμησή του δεν χρειάζεται πολλά για να γίνει ξεχωριστή.

Εμείς βρήκαμε ένα διακοσμητικό από τα IKEA που έχει σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου και μπορείτε να το τοποθετήσετε στο εορταστικό τραπέζι. Μπορείτε να κρεμάσετε πάνω του μικρές κόκκινες μπάλες ή ό,τι άλλο έχετε έμπνευση που αφορά χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Το χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό με σχήμα δέντρου από τα IKEA κοστίζει 24.99 ευρώ και θα το βρείτε εδώ.

Αυτές τις γιορτές αναδείξτε τις μαγειρικές σας ικανότητες κι εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας, προσφέροντας τους ένα πλούσιο εορταστικό γεύμα. 

SHARE