Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της ΙΚΕΑ
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της ΙΚΕΑ/Φωτογραφία: ikea.gr
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2023

To τέλειο χριστουγεννιάτικο δέντρο της ΙΚΕΑ για το μικρό σπίτι κοστίζει κάτω από 10 ευρώ


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και εμείς βρήκαμε το τέλειο δέντρο από τα καταστήματα IKEA που κοστίζει κάτω από 10 ευρώ.

Από την στιγμή που μπήκε ο Νοέμβριος, η πρώτη μας σκέψη ήταν ότι τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Αυτή η όμορφη εποχή του χρόνου όπου το σπίτι μας γίνεται πιο όμορφο και γιορτινό.

Βασικός πρωταγωνιστής του στολισμού είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο δεν λείπει από κανένα σπίτι. Φέτος, η νέα πρόταση της IKEA για τις γιορτές θα ενθουσιάσει τους οπαδούς της μίνιμαλ διακόσμησης.

Πρόκειται για μια εναλλακτική πρόταση του χριστουγεννιάτικου δέντρου που γλιτώνει πολλά τετραγωνικά από το σπίτι και μπορεί να τοποθετηθεί στο σαλόνι, αλλά και στο υπνοδωμάτιο.Είναι ιδανικό για μικρότερα σπίτια που δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος για να μπει ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι. 

Το εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της ΙΚΕΑ κοστίζει κάτω από 10 ευρώ

Όταν αναζητά κανείς ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, σίγουρα τα τετραγωνικά του σαλονιού παίζουν σημαντικό ρόλο, καθώς -ναι μεν θέλει ένα όμορφα στολισμένο έλατο- αλλά πρέπει να σκεφτεί και πιο πρακτικά πράγματα, όπως το να κινείται άνετα στον χώρο.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της ΙΚΕΑ είναι φοβερά πρακτικό για μικρότερους χώρους. Το κόστος του είναι μόλις 8.99 ευρώ και είναι μια ευκαιρία να στολίσετε ένα διαφορετικό δέντρο φέτος τις γιορτές.

Φέτος τα Χριστούγεννα στολίστε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο κατευθείαν στον τοίχο σας και κερδίστε χώρο. Μπορείτε να βάλετε επάνω στα ράφια αγαπημένες σας φωτογραφίες, όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα:

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο τοίχου της Ιkea μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Μια άλλη διακοσμητική πρόταση είναι να κρεμάστε μόνο τις χριστουγεννιάτικες μπάλες και να βάλετε τα λαμπάκια γύρω από το πλαίσιο του δέντρου!

Δείτε εδώ:

SHARE