Θα το αγαπήσουν οι minimal lovers
Θα το αγαπήσουν οι minimal lovers/Φωτογραφία: Zara Home
CHRISTMAS

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα Zara Ηome έχει ενσωματωμένα φωτάκια -O ορισμός της ήσυχης πολυτέλειας


Τα καταστήματα «Zara Home» έχουν φέρει χριστουγεννιάτικα στολίδια με το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους να είναι ο ορισμός του «quiet luxury» που κάνει θραύση στην διακόσμηση.

To χριστουγεννιάτικο δέντρο των Zara Home για τα φετινά Χριστούγεννα είναι απλό και chic. Έχει ενσωματωμένα φωτάκια LED και δεν χρειάζεται να κρεμάσεις στολίδια. Είναι αντιπροσωπευτικό αντικείμενο της μεγάλης τάσης της «ήσυχης πολυτέλειας» που έχει γίνει είναι η νούμερο ένα επιλογή των top διακοσμητών του κόσμου.

Φέτος τα Χριστούγεννα τα χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν ενσωματωμένο φωτισμό που βολεύει πολύ όσους δεν θέλουν να μπουν στην διαδικασία να ξεμπερδέψουν τα φωτάκια και να τα τοποθετήσουν στο δέντρο τους. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το ξεστόλισμα είναι και αυτός ένας βραχνάς μετά το τέλος των γιορτών που όλοι θα ήθελαν να γλιτώσουν με κάποιον μαγικό τρόπο.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα Zara Ηome έχει ενσωματωμένα φωτάκια -O ορισμός της ήσυχης πολυτέλειας

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα Zara Home βγαίνει σε πολλά μεγέθη και έτσι μπορείς να αποκτήσεις αυτό που ανταποκρίνεται στην οικονομική σου δυνατότητα. Το μικρό έχει 35.99, το μεσαίο 75.99 και το μεγάλο 319 ευρώ.

Αυτό το δέντρο θα το αγαπήσουν οι φανατικοί της μίνιμαλ διακόσμησης. Ανάλογα το μέγεθος, μπορείς να το τοποθετήσεις ακόμα και στο υπνοδωμάτιο.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα Zara Home θα το βρεις εδώ.

Είναι η ιδανική αγορά για όσους θέλουν να γλιτώσουν χρόνο και κόπο με τον στολισμό του δέντρου και φυσικά με το ξεστόλισμα.

Αυτό το δέντρο δεν θέλει φωτάκια, ούτε στολίδια. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να το βάλετε στην πρίζα και είναι έτοιμο για να το απολαύσετε!

Η quiet luxury αισθητική βασίζεται σε με μια less is more προσέγγιση και αυτό το δέντρο θα ήταν σίγουρα αγαπημένο της Γκουίνεθ Πάλτροου που είναι μεγάλη οπαδός της τάσης.

SHARE