Ψυγείο στην κουζίνα

Το ψυγείο αλλάζει θέση -Η cool ιδέα που έρχεται από τα διαμερίσματα του εξωτερικού και αλλάζει την ζωή στο σπίτι

Η συνήθεια είναι ένας δυνατός δεσμός που σπάει δύσκολα. Η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να καταργηθεί είναι να αντικατασταθεί από μια άλλη.

Συνηθίζουμε να τοποθετούμε αντικείμενα και συσκευές στο σπίτι σε συγκεκριμένες θέσεις: τον καναπέ στο σαλόνι, το πλυντήριο πιάτων στην κουζίνα, την τηλεόραση στο καθιστικό ή την κρεβατοκάμαρα.

Όμως, στην πραγματικότητα, κανένας κανόνας δεν υπάρχει για την «σωστή» τοποθέτηση επίπλων και συσκευών στο σπίτι. Μπορούμε να τις τοποθετήσουμε όπου θέλουμε και να συνηθίσουμε τη νέα τους θέση μέσα στο σπίτι,φτάνει να σκεφτούμε λίγο διαφορετικά. Αυτή τη στιγμή σε πολλά  διαμερίσματα του εξωτερικού, ένα μικρό ψυγείο σε έντονο χρώμα βρίσκεται στο σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα ή την βεράντα.

Η ιδέα έγινε viral και πλέον μικρά ψυγεία με ρετρό χαρακτήρα τοποθετούνται σε οποιοδήποτε δωμάτιο μπορείτε να φανταστείτε εκτός από την κουζίνα. Είναι ένας έξυπνος τρόπος για να διατηρήσετε τα skincare προϊόντα σας, να απολαύσετε κρύο νερό κατά τη διάρκεια της νύχτας στην κρεβατοκάμαρα, ή να φτιάξετε ένα δροσιστικό κοκτέιλ στο σαλόνι ή το μπαλκόνι.

Η διακόσμηση θέλει να ανατρέψει τις περιοριστικές πεποιθήσεις μας γύρω από αυτή: μας προτρέπει να σκεφτούμε με περισσότερη φαντασία και να διευκολύνουμε την καθημερινότητά μας χωρίς αυτό να προϋποθέτει μεγάλες και δαπανηρές αλλαγές στο σπίτι.

Δείτε πώς το ψυγείο μπορεί να ενσωματωθεί στο χώρο.