γραφείο σπίτι
Work from home /Φωτογραφία: Unsplash/collov-home-design
WORK FROM HOME

Αυτή η αναπαυτική και ντιζαϊνάτη καρέκλα από την IKEA είναι ιδανική για τη δουλειά από το σπίτι


Η τηλεργασία έχει γίνει η νέα πραγματικότητα καθώς όλο και περισσότεροι εργάζονται πλέον από το σπίτι.

Το work from home όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το σπίτι μας δεν είναι σχεδιασμένο για να μοιάζει με εργασιακό χώρο, οπότε τώρα καλούμαστε να το προσαρμόσουμε στα νέα δεδομένα.

Το βασικό που χρειαζόμαστε για να μετατρέψουμε τον προσωπικό μας χώρο σε επαγγελματικό, είναι το γραφείο.

Ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό. Όσο σημαντικό είναι το γραφείο, όπου έχουμε το λάπτοπ μας, τα χαρτιά και τα βιβλία μας, άλλο τόσο είναι και η καρέκλα.

Μάλιστα, η επιλογή της σωστής καρέκλας είναι πολύ πιο tricky από ό,τι φανταζόμασταν. Η καρέκλα πρέπει να είναι τέτοια ώστε να κρατά το σώμα μας σε όρθια και σωστή στάση.

Η στάση του σώματος είναι πολύ σημαντική καθώς δεν θέλουμε να πιαστούμε ούτε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στη μέση μας. Μιας και καθόμαστε πολλές ώρες, πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί.

IKEA
IKEA

Βρήκαμε μια απίθανη περιστρεφόμενη καρέκλα στην IKEA που συνδυάζει ότι χρειαζόμαστε: Στιλ και άνεση.

Είναι σε vintage/urban style, μαύρο χρώμα, με δερμάτινο κάθισμα και πλάτη. Θυμίζει τις ρετρό καρέκλες σε παλιά γραφεία, με μια μοντέρνα όμως αισθητική και design.

IKEA
IKEA

Έχει ροδάκια και μαξιλαράκια στους βραχίονες ώστε να είναι πιο πρακτική και λειτουργική. Το κάθισμα και η πλάτη ρυθμίζονται σε κλίση και ύψος για καλύτερη στάση και στήριξη.

Είναι αναπαυτική, ώστε να μπορείς να εργαστείς πολλές ώρες, αλλά και όμορφη και στιλάτη. Ταιριάζει σε όλα τα στιλ γραφείου αλλά και διακόσμησης.

Η άνετη και ντιζαϊνάτη καρέκλα γραφείου κοστίζει 249 ευρώ.

SHARE