Διακόσμηση από την H&M Ηome
Διακόσμηση από την H&M Ηome/Φωτογραφία: Η&Μ Home
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Το κεραμικό βάζο από τα H&M Ηome είναι η προσθήκη που χρειάζεται το σαλόνι σου -Δείχνει πολυτελές


Στη νέα συλλογή των H&M Home ανακαλύψαμε ένα πολύ όμορφο κεραμικό βάζο που εκτός από οικονομικό, είναι και σε κομψό σχέδιο.

Το κεραμικό βάζο έχει διαχρονικό, κλασικό σχέδιο και είναι ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό αντικείμενο όπου κι αν τοποθετηθεί. Ιδανικό για την παρουσίαση των αγαπημένων σας λουλουδιών, αυτό το βάζο είναι η νέα προσθήκη που χρειάζεσαι για το σαλόνι σου.

Οι διακοσμητές τονίζουν πως οι λεπτομέρειες πάντα κάνουν τη διαφορά σε έναν χώρο του σπιτιού. Ένα όμορφο βάζο με φρέσκα λουλούδια μπορούν να χαρίσουν στην ατμόσφαιρα θετική ενέργεια και μια αίσθηση κομψότητας στο σπίτι.

Το κεραμικό βάζο από τα H&M Ηome είναι η προσθήκη που χρειάζεται το σαλόνι σου

Οι λεπτομέρειες είναι που μετράνε στην διακόσμηση του σπιτιού, τονίζουν οι interior designers. Είτε μετακομίζετε σε ένα νέο διαμέρισμα, είτε θέλετε να δώσετε νέα πνοή στους χώρους σας, μπορείτε να αναβαθμίσετε την εσωτερική αισθητική του σπιτιού σας αγοράζοντας κομψά και στιλάτα διακοσμητικά αντικείμενα που θα δώσουν στιλ στον χώρο.

Με μια γρήγορη ματιά στη νέα συλλογή των H&M Ηome βρήκαμε ένα υπέροχο βάζο, το οποίο αμέσως μάς τράβηξε την προσοχή. Το βάζο είναι κεραμικό και είναι σε λευκό χρώμα.

Όπως έχουμε ξαναπεί, ένα μόνο διακοσμητικό αντικείμενο αρκεί για να δώσει στη διακόσμηση του σπιτιού στιλ και προσωπικότητα. Grande, μίνιμαλ, λιτά ή πληθωρικά, τα χαρακτηριστικά που δίνουν στο σπίτι προσωπικότητα και το κάνουν να ξεχωρίζει εξαρτώνται από τα décor items που θα κερδίσουν μια θέση στο interior design κάθε δωματίου.

Η «αισθητική» ενός διακοσμητικού αντικειμένου δεν έχει να κάνει μόνο με το χρώμα, το σχήμα, τις γραμμές και την ποιότητά του. Εχει να κάνει και με το feeling: με την αίσθηση που αποπνέει. Με την απλότητα, την άνεση, την πολυτέλεια, όπως είναι αυτό το κεραμικό βάζο από τα H&M Home.

SHARE