Υπνοδωμάτιο με κρεβάτι και καθρέφτη

Στιλάτο υπνοδωμάτιο -Η νέα τάση που έχει κατακτήσει το Instagram είναι μίνιμαλ και μεταμορφώνει τον χώρο

Η νέα τάση που λατρεύει το Instagram και οι οπαδοί του μίνιμαλ στη διακόσμηση υπόσχεται να μεταμορφώσει την κρεβατοκάμαρά σας και να της δώσει την απαραίτητη νότα κομψότητας, κάνοντας το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερος.

Ένα από τα απαραίτητα items σε ένα υπνοδωμάτιο, πέρα από το κρεβάτι φυσικά, είναι το κομοδίνο. Πάνω σε αυτό, κρατάμε τα απαραίτητα και ό,τι μπορεί να μας χρησιμεύσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αφήνουμε τα γυαλιά, ένα ποτήρι νερό, το ξυπνητήρι, την ενυδατική ή την κρέμα νυκτός κι ό,τι άλλο θεωρεί ο καθένας αναγκαίο στην καθημερινότητά του.

Η πιο συχνή μορφή κομοδίνου που συναντά κανείς στα περισσότερα σπίτια είναι τα επιδαπέδια, που θυμίζουν μικρά, χαριτωμένα τραπεζάκια. Σε αμέτρητα σχέδια και χρώματα, συμπληρώνουν ιδανικά τη διακόσμηση μιας κρεβατοκάμαρας και δίνουν αμέσως χαρακτήρα και στιλ στον χώρο.

Ωστόσο, όπως διαβάσαμε στο Housebeautiful.com, ένα διαφορετικό είδος κομοδίνου έχει κλέψει τελευταία την καρδιά των απανταχού design lovers και έχει αναδειχθεί στην πιο hot τάση του 2020. Ο λόγος για τα κρεμαστά κομοδίνα -ή όπως είναι γνωστά στο Instagram, «αιωρούμενα», αφού δεν έχουν πόδια, είναι κολλημένα στον τοίχο και μοιάζουν σαν να στέκονται στον αέρα.

Πρόκειται για μια τάση ιδιαίτερα αγαπητή στους οπαδούς του μίνιμαλ κινήματος, αφού τα εν λόγω κομοδίνα είναι πιο διακριτικά και πιάνουν λιγότερο χώρο από τα κλασικά, με αποτέλεσμα να κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται και μεγαλύτερος. Μάλιστα, είναι ιδανικά για μικρά σπίτια και υπνοδωμάτια, αφού από κάτω αφήνουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Όπως και τα κλασικά κομοδίνα, έτσι και τα κρεμαστά κυκλοφορούν σε πληθώρα σχεδίων, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρείτε αυτό που ταιριάζει στην αισθητική και την προσωπικότητά της -αλλά και τις ανάγκες σας, αφού υπάρχουν και τα πιο μεγάλα, αν χρειάζεστε περισσότερα πράγματα δίπλα σας όσο κοιμάστε.