Σαλόνι με άδειο τοίχο

Εχεις άδειο τοίχο στο σαλόνι σου; Το hack του IKEA με τους οικονομικούς καθρέφτες θα σε ενθουσιάσει

Αναζητάς μια ανανέωση στο σπίτι σου; Εχουμε την τέλεια λύση, ειδικά αν έχεις κάποιον άδειο τοίχο στο σαλόνι, στο χολ ή στο δωμάτιό σου.

Aς πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι καθρέπτες αποτελούν μια από τις πιο πρακτικές διακοσμητικές λύσεις αφού δίνουν την ψευδαίσθηση μεγαλύτερου χώρου στο σημείο που τοποθετούνται, αναδεικνύοντας και μεταμορφώνοντας το σπίτι εύκολα και οικονομικά. 

Εμείς βρήκαμε ένα τέλειο οικονομικό τρόπο να τοποθετήσεις καθρέφτες σε έναν άδειο τοίχο του σπιτιού σου και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει. Το βίντεο που εντοπίσαμε στο Instagram θα σου δείξει βήμα βήμα πώς μπορείς να μεταμορφώσεις έναν άδειο τοίχο με καθρέφτες από τα καταστήματα IKEA.

Εχεις άδειο τοίχο στο σαλόνι σου; Το hack του Ikea με τους οικονομικούς καθρέφτες θα σε ενθουσιάσει

Στα καταστήματα IKEA υπάρχουν καθρέφτες (4 τεμάχια σε κάθε πακέτο) που κοστίζουν μόλις 11.99 ευρώ και τους τοποθετείς στον τοίχο σου με ταινία διπλής όψης που υπάρχει μέσα στο πακέτο. Ναι, δεν χρειάζεται να καρφώσεις τον τοίχο, ούτε να φοβάσαι ότι θα πέσει ο καθρέφτης με την ταινία διπλής όψης.

Το πακέτο με τους τέσσερις καθρέφτες ονομάζεται «Blodlonn» και κάθε καθρέφτης έχει διάσταση 30x30 cm. Μπορείς να τους κολλήσεις στον τοίχο αφού βάψεις ένα μαύρο πλαίσιο από κάτω.

Δες το βίντεο:

Μπορείς επίσης να μην φτιάξεις πλαίσιο γύρω από τους καθρέφτης και να τους κολλήσεις στον τοίχο, έτσι όπως ακριβώς είναι. Θέλει λίγο προσοχή στην τοποθέτηση, γιατί αν κολλήσει στον τοίχο στραβά, δεν γίνεται να ξεκολλήσει εύκολα.

ΙΚΕΑ

Τους καθρέφτες από το Ikea θα τους βρεις εδώ.