Φωτογραφία: Η&M Home
Φωτογραφία: Η&M Home
DECO TIPS

O νέος καθρέπτης από τα H&M Ηome είναι ύμνος στην τάση του «quiet luxury» -Δίνει scandi vibes στον χώρο


Στη νέα συλλογή των H&M Home εντοπίσαμε έναν υπέροχο καθρέπτη που είναι ύμνος στην μεγάλη τάση της διακόσμησης που ακούει στο όνομα Quiet Luxury.

Η αίσθηση μιας διακριτικής πολυτέλειας μέσα στους χώρους του σπιτιού είναι η νούμερο ένα επιλογή των top διακοσμητών του κόσμου.  Το «quiet luxury» στην διακόσμηση του σπιτιού αφορά τον μινιμαλισμό που υμνεί την πολυτέλεια και την ηρεμία στον χώρο.

Ενας καθρέπτης σε ασύμμετρο σχήμα που βγαίνει σε λευκό, αλλά και μαύρο χρώμα από τα καταστήματα H&M Ηome είναι η ιδανική προσθήκη που χρειάζεται το σαλόνι ή το δωμάτιό σου για τη νέα σεζόν.

Άλλωστε οι καθρέπτες αποτελούν μια από τις πιο πρακτικές διακοσμητικές λύσεις αφού δίνουν την ψευδαίσθηση μεγαλύτερου χώρου στο σημείο που τοποθετούνται, αναδεικνύοντας και μεταμορφώνοντας το σπίτι εύκολα και οικονομικά. 

O νέος καθρέπτης από τα H&M Ηome είναι ύμνος στην τάση του «Quiet Luxury»

Είναι γνώριμο σε όσους αγαπούν την διακόσμηση πως ένας ωραίος καθρέφτης μπορεί να κάνει διακοσμητικά «θαύματα», είτε μεγαλώνοντας το χώρο σου είτε δίνοντάς του χαρακτήρα και μια έξτρα στιλιστική πινελιά.

Ο συγκεκριμένος που βρήκαμε από τα H&M Ηome είναι σε υπέροχο σχέδιο και ειδικά ο λευκός ταιριάζει τέλεια σε ένα σαλόνι με γήινα χρώματα.

Τον καθρέπτη θα τον βρεις εδώ και κοστίζει 149 ευρώ.

Oι καθρέπτες σε ακανόνιστο σχήμα χαρίζουν στο σαλόνι μια πινελιά αφαιρετικής αισθητικής και καλλιτεχνικής κομψότητας.

SHARE