Είσοδος σπιτιού
Φωτογραφία: Shutterstock
DESIGN

O ντιζαϊνάτος καλόγερος από τα IKEA θα βάλει σε τάξη την είσοδο του σπιτιού σου -Από μασίφ ξύλο


Δεν υπάρχει σπίτι που να μην έχει κοντά στην είσοδό του έναν καθρέπτη και έναν καλόγερο.

Αυτά τα δύο διακοσμητικά αντικείμενα είναι πολύ πρακτικά και αποτελούν ένα από τα βασικά items σε ένα σπίτι. Ειδικά σε περίπτωση που τα τετραγωνικά του είναι περιορισμένα, ο καλόγερος είναι απαραίτητος για να έχουμε τα μπουφάν και τις ζακέτες μας συγκεντρωμένα σε ένα μέρος και ο καθρέπτης ιδανική επιλογή για να μεγαλώνει τον χώρο.

Εμείς βρήκαμε έναν ντιζαϊνάτο καλόγερο από τα IKEA που κοστίζει 59.99 ευρώ και είναι από τα προϊόντα της σειράς TJUSIG. Με αυτόν τον καλόγερο θα έχετε τα μπουφάν, τα καπέλα και τα αξεσουάρ σας οργανωμένα. Είναι από μασίφ ξύλο και μοιάζει σαν έργο τέχνης.

O ντιζαϊνάτος καλόγερος από τα IKEA θα βάλει σε τάξη την είσοδο του σπιτιού σου

Όσο μικρό κι αν είναι ένα διαμέρισμα, μπορεί πάντα να παραμένει λειτουργικό και οργανωμένο, εφαρμόζοντας έξυπνες λύσεις αποθήκευσης και οργάνωσης, αξιοποιώντας κάθε χώρο.

Μετά από αναζήτηση στον κατάλογο της IKEA βρήκαμε έναν απίθανο καλόγερο τον οποίο θα αγαπήσουν όσοι είναι οπαδοί της μοντέρνας αισθητικής.

Τον καλόγερο από τα ΙΚΕΑ θα τον βρείτε εδώ.

Το άγκιστρο και ο σωλήνας του καλόγερου είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και η βάση του από μασίφ ξύλο σε μαύρο χρώμα.

Οι κρεμάστρες με μίνιμαλ σχεδιαστικό χαρακτήρα εισβάλλουν στο σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα, το χολ, το γραφείο. Δεν είναι πια ένα αποθηκευτικό μέσο που απλά καταλαμβάνει χώρο -ως μια έσχατη λύση για να μην χάνουμε τα πράγματά μας κατά την είσοδό μας στο σπίτι. Έχει άποψη και δίνει μοντέρνο χαρακτήρα.

SHARE