Πάγκος γυμναστικής από τα IKEA
Πάγκος γυμναστικής από τα IKEA/Φωτογραφία: ΙΚΕΑ
ΗΟΜΕ

O κομψός πάγκος γυμναστικής από τα ΙΚΕΑ που έχει αποθηκευτικό χώρο και λειτουργεί ως τραπέζι


Στα ΙΚΕΑ βρήκαμε έναν πάγκο γυμναστηρίου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος ή και τραπεζάκι στο σαλόνι.

O πάγκος Dajlien είναι εμπνευσμένος από τους παραδοσιακούς πάγκους γυμναστηρίου και έχει αποθηκευτικό χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους: ως πάγκος προπόνησης, φυσικά, αλλά και ως αποθήκευση, ακόμη και σαν τραπεζάκι, όταν χαλαρώνετε στον καναπέ.

Αυτός ο πάγκος από μπαμπού, με το μαλακό μαξιλάρι που αφαιρείται, φέρνει την γυμναστική στο σπίτι πιο κοντά σε σας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα εξαρτήματα γυμναστικής μέσα και να το χρησιμοποιήσετε ως τραπέζι ή ως πάγκο στον διάδρομο.

Διαθέτει επίσης ένα έξυπνο αντιολισθητικό χαλάκι που μπορείτε να τυλίξετε και να το αποθηκεύσετε μετά τη γυμναστική.

Φωτογραφία: ΙΚΕΑ

O πάγκος γυμναστικής από τα ΙΚΕΑ που έχει αποθηκευτικό χώρο και λειτουργεί και ως τραπέζι

Ο πάγκος του ΙΚΕΑ είναι από τη συλλεκτική σειρά DAJLIEN που φέρνει τη γυμναστική στο σπίτι και περιλαμβάνει επίσης προϊόντα που σας βοηθούν να κάνετε τη γυμναστική πιο χαλαρωτική και ευχάριστη.  

Όσο μικρό κι αν είναι ένα διαμέρισμα, μπορεί πάντα να παραμένει λειτουργικό και οργανωμένο, εφαρμόζοντας έξυπνες λύσεις αποθήκευσης και οργάνωσης, αξιοποιώντας κάθε χώρο.

O πάγκος γυμναστικής από τα ΙΚΕΑ λειτουργεί ακόμα και ως αποθήκευση για τα πράγματά σας και είναι ιδανικός για τα μικρά διαμερίσματα. Στο εσωτερικό του υπάρχει αρκετός χώρος για εξαρτήματα γυμναστικής, επιπλέον ρούχα ή περιοδικά και παιχνίδια.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πάγκο για πολλές διαφορετικές ασκήσεις για να δυναμώσετε τα χέρια σας, τα πόδια, την πλάτη και την κοιλιά.

«Η σκέψη μου με τον πάγκο DAJLIEN ήταν να δημιουργήσω ένα έπιπλο με πολλές διαφορετικές λειτουργίες. Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παρόμοιο με το τουβλάκι που χρησιμοποιούσα στο μάθημα γυμναστικής στα παιδικά μου χρόνια. Το μέγεθος είναι ιδανικό για εξάσκηση στο πίσω μέρος. Αν προσθέσετε και βάρη, γίνεται σχεδόν σαν κανονικός πάγκος γυμναστικής. Και όταν τελειώσετε την προπόνηση, μπορείτε να κρύψετε τα αξεσουάρ σας κάτω από το καπάκι και να το χρησιμοποιήσετε ως τραπέζι μέσης ή πάγκο για να κάθεστε» ανέφερε ο άνθρωπος που το σχεδίασε στη σελίδα του IKEA.

SHARE