Φωτογραφία: instagram / @norda.shop

Το χρώμα που θα κάνει θραύση στη διακόσμηση το 2023 -Ζεστό και πολύ κομψό

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα όλοι συνηθίζουμε να περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, να χουχουλιάζουμε ανάμεσα σε κουβέρτες βλέποντας τις αγαπημένες μας ταινίες ή διαβάζοντας ωραία βιβλία συνοδεία ενός ζεστού ροφήματος.

Είναι λοιπόν σημαντικό να μεταμορφώσουμε τον χώρο μας ώστε να γίνει μια κόζι, χειμερινή «φωλιά» που θα περνάμε στιγμές χαλάρωσής μόνοι ή με αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ένας εξαιρετικός τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι μέσα από μια ζεστή χρωματική παλέτα. Συγκεκριμένα, οι φετινές χειμερινές τάσεις στη διακόσμηση φέρνουν στα σπίτια μας τις πλούσιες καραμελένιες αποχρώσεις.

Το κάραμελ είναι ένα χρώμα ζεστό, εκλεπτυσμένο και ανεπιτήδευτα κομψό που υπόσχεται να δώσει μια αίσθηση θαλπωρής στον χώρο σας. Πέραν αυτού είναι πολύ εύκολο να ενσωματωθεί σε κάθε σημείο του σπιτιού σας καθώς ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα και συνδυάζεται τέλεια με φυσικές υφές όπως οι ξύλινες επιφάνειας.

Για να σας κατατοπίσουμε και να διευκολύνουμε την έρευνα αγοράς σας εμείς συγκεντρώσαμε μία λίστα «καραμελένιων» διακοσμητικών του Ζara Home -από κουβέρτες και μαξιλάρια μέχρι κομψά κεραμικά βάζα και κεριά που θα αναβαθμίσουν την αισθητική του χώρου σας. Αυτά είναι τα διακοσμητικά που πρέπει να προσθέσετε στο καλάθι των αγορών σας:

Κoυβέρτα από λινό με κυματιστό σχέδιο

Κάλυμμα μαξιλαριού με ρέλι

Διακοσμητικός πήλινος δίσκος

Mακρόστενο βάζο

Αρωματικό κερί salted caramel

Ξύλινη κοσμηματοθήκη