Μπαλκόνι

Πώς να διακοσμήσεις με στιλ το μπαλκόνι σου σύμφωνα με τον Σπύρο Σούλη

Η κατάλληλη περίοδος για να δώσετε πνοή στο μπαλκόνι σας είναι τώρα και ο ειδικός του σπιτιού, Σπύρος Σούλης, αποκαλύπτει την πιο πετυχημένη συνταγή διακόσμησης.

O Σπύρος Σούλης μέσα από τον λογαριασμό του Instagram προτείνει 7 «συστατικά» που χρειάζονται για να απολαμβάνετε καθημερινά το πιο όμορφο, λειτουργικό και στιλάτο μπαλκόνι που είχατε ποτέ!

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η τάξη και η οργάνωση ενός χώρου χαρίζουν λειτουργικότητα, καλή εικόνα και ιδιαίτερη αισθητική. Οταν αυτό συμβαίνει και στο μπαλκόνι, το μέρος όπου περνάμε τον περισσότερο χρόνο τα καλοκαίρια μας και ειδικά το βράδυ, τότε αποτελούν σημαντικό παράγοντα για την ηρεμία, τη χαλάρωση και την ευχαρίστηση που νιώθει κανείς μόλις μπαίνει σε αυτό.

Εξάλλου, το μπαλκόνι είναι προέκταση του σπιτιού, αλλά κυρίως του εαυτού μας. Εκεί μπορούμε να ξεφύγουμε για λίγο ακόμα και από το ίδιο μας το σπίτι, ειδικά το καλοκαίρι που η θερμοκρασία ανεβαίνει. Δύσκολα θα δεις σπίτι που δεν έχει έστω ένα μικρό μπαλκονάκι με τα απαραίτητα για να βγάλει κάποιος ένα ζεστό μακρύ καλοκαίρι.

Ας δούμε τα 7 πράγματα που πρέπει να κάνουμε στο μπαλκόνι μας:

1. Μία - δύο ξύλινες πολυθρόνες ή καθίσματα με cozy μαξιλάρια για να φέρουν το μέσα έξω.
2. Ένα όμορφα διακοσμημένο βοηθητικό τραπέζι για να δώσετε στιλ.
3. Τουλάχιστον ένα πουφ για να το χρησιμοποιήσετε ως επιπλέον κάθισμα ή ακόμα και σαν υποπόδιο.
4. Ένα χαλί εξωτερικού χώρου για να «ζεστάνει» το μπαλκόνι σας.
5. Led ή ηλιακή γιρλάντα φωτισμού για να κάνετε το μπαλκόνι σας πιο φιλόξενο, ευχάριστο & να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε για τις νυχτερινές ώρες.
6. Επιτοίχια μεταλλική σύνθεση ή σκάλα για να στερεώσετε πάνω της κασπώ. Θα εξοικονομήσετε πολύτιμο χώρο & ταυτόχρονα θα έχετε όσα φυτά επιθυμείτε.
7. Καλάθια για να διακοσμήσετε το μπαλκόνι & να αποθηκεύετε σε αυτά κουβέρτες και ριχτάρια.

Δείτε πώς θα διακοσμήσετε με στιλ το μπαλκόνι σας, σύμφωνα με τον Σπύρο Σούλη