πράσινο καναπές
Φωτογραφία: Zara Home
04|02|2023 21:10
SHARE
THINK GREEN

Ο καναπές σε αυτό το χρώμα είναι ο αγαπημένος των celebrities -Πρωταγωνιστεί στα πιο stylish σπίτια


Οι καναπέδες δεν αποτελούν απλά ένα έπιπλο στο σαλόνι μας, αλλά κάτι πολύ περισσότερο από αυτό. Ένας καναπές σε funky χρώμα ή απροσδόκητα υφάσματα μπορεί να δημιουργήσει την πιο statement γωνία του σπιτιού.

Η μόδα και οι τάσεις δεν απευθύνονται μόνο στα ρούχα και την ομορφιά, αλλά και στη διακόσμηση, θέτοντας τις βάσεις για να διαμορφώσουμε κατάλληλα το interior design του σπιτιού μας.

Η νέα τάση αφορά στο σαλόνι μας και συγκεκριμένα τον καναπέ μας. Από τις αναρτήσεις που έχουμε δει στο Instagram, φαίνεται ότι πολλοί celebrities επιλέγουν έναν συγκεκριμένο χρώμα για τον καναπέ τους: το πράσινο, σε διάφορες αποχρώσεις. Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι ο πράσινος καναπές δίνει μια εντυπωσιακή νότα στο σπίτι, κάτι που το καθιστά περιζήτητο.

Πολλές διάσημες κυρίες συνδυάζουν έναν comfy καναπέ από βελούδο σε πράσινο χρώμα, ένα πολύχρωμο χαλί και το ξύλινο πάτωμα του σπιτιού τους, δημιουργώντας μία μοναδική αρμονία, όσο χαλαρώνουν με την κουβέρτα τους στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Ο vintage πράσινος καναπές αναβιώνει από τα βάθη των '70s και δίνει μια ενδιαφέρουσα πινελιά στον χώρο, που τον κάνει να ξεχωρίζει. Κάνοντας μία περιήγηση στα προφίλ των celebrities, σημειώνουμε τους τρόπους με του οποίους μπορούμε να προσθέσουμε έναν τέτοιο καναπέ στον δικό μας χώρο.

Συνεχίστε το scroll down και ανακαλύψτε τη δική σας έμπνευση στις επιλογές των celebrities.

Kristen Bell’s Sage Green Sectional

Jennifer Lopez’s Rich Green Sofa

Mandy Moore’s Moss Green Couch

Emily Ratajkowski’s Mint Curved Sofa

Shay Mitchell’s Jewel-Toned Sectional

SHARE