Δωμάτιο με καθρέφτη
Δωμάτιο με καθρέφτη/Φωτογραφία: Shutterstock
ΙΚΕΑ

Ο ροζ καθρέφτης τοίχου από τα IKEA είναι ιδανικός για κάθε fashionista -Μπορείς να κρεμάσεις πάνω του αξεσουάρ


Ενας καθρέφτης από τα IKEA είναι ιδανικός για το δωμάτιό σου καθώς μπορείς να κρεμάσεις πάνω του κολιέ, μαντήλια και ό,τι άλλο αξεσουάρ χρειάζεσαι για τις εμφανίσεις σου.

Ο κρεμαστός καθρέφτης τοίχου GRANVÅG είναι σχεδιασμένος από τον Aaron Probyn και είναι πολλά περισσότερα από όσα φαίνονται. Στο χαμηλότερο τμήμα του σκελετού μπορείς να κρεμάσεις αξεσουάρ για να έχεις εύκολη πρόσβαση σε αυτά.

Είναι σε απαλό ροζ χρώμα και ιδανικός για το μπουντουάρ σου. Είναι μια καλή προσθήκη για το δωμάτιο ενός έφηβου κοριτσιού και σίγουρα αυτόν τον κρεμαστό καθρέφτη θα τον αγαπήσει κάθε fashionista!

Προσθέτοντας αυτόν τον διακοσμητικό και λειτουργικό καθρέφτη στη διακόσμηση του δωματίου σου, προσθέτεις βάθος στο δωμάτιο ώστε να φαίνεται μεγαλύτερο και πιο φωτεινό, ενώ παράλληλα σε βοηθάει να αποθηκεύσετε αξεσουάρ.

Ο ροζ καθρέφτης τοίχου από τα IKEA είναι ιδανικός για κάθε fashionista

Πρόσφατα, πέσαμε πάνω σε μια τέλεια πρόταση της ΙΚΕΑ για έναν μοντέρνο καθρέφτη που ταιριάζει στο υπνοδωμάτιο και το μπάνιο και έχει επίσης αποθηκευτικό χώρο για να τοποθετήσεις ό,τι αξεσουάρ θέλεις.

Αν είσαι κι εσύ από αυτές τις γυναίκες που το στιλ τρέχει στο αίμα σου, θα γνωρίζεις πολύ καλά ότι τα αξεσουάρ είναι σημαντικά σε ένα outfit. Ακόμη και το πιο απλό ρούχο μπορεί να μεταμορφωθεί σε σύνολο που θα εντυπωσιάσει αν του προσθέσουμε τα κατάλληλα αξεσουάρ. Γάντια, μαντήλια, ζώνες, κολιέ, καπέλα και άλλα πολλά μπορούν να παίξουν τον δικό τους καθοριστικό ρόλο σε μια εμφάνιση.

Με αυτόν τον καθρέφτη από τα IKEA μπορείς να κρεμάσεις τα αγαπημένα σου κολιέ και μαντήλια και να τα έχεις όλα μαζί και σε τάξη!

SHARE