Φωτογραφία: H&H Home
Φωτογραφία: H&H Home
H&M HOME

Tα οικονομικά βάζα από τα H&M Home που θα φέρουν αρμονία και στιλ στο σαλόνι σου


Στη νέα συλλογή των H&M Home ανακαλύψαμε ένα κομψό «ζευγάρι» από βάζα που θα φέρουν στιλ στο σαλόνι σου.

Αυτά τα βάζα είναι 50% από ανακυκλωμένο κεραμικό υλικό και μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε χωριστά ή μαζί. Και το καλύτερο είναι η οικονομική τιμή τους. Κοστίζουν 19.99 ευρώ.

Τα δύο βάζα ενώνονται τέλεια, σαν δύο κομμάτια παζλ. Είναι σε μπεζ χρώμα και είναι ένα ιδανικό δώρο καθώς συμβολίζει την αγάπη, την ενότητα και την αλληλοσυμπλήρωση.

Tα οικονομικά βάζα από τα H&M Home που θα φέρουν αρμονία και στιλ στο σαλόνι σου

Tα δύο βάζα από τα H&M Ηome είναι μια πολύ καλή επιλογή για όσους αγαπούν την μίνιμαλ διακόσμηση και τα φυσικά υλικά. Είναι εντελώς ινσταγκραμικά και μπορούν να τοποθετηθούν στο coffee table, στην είσοδο του σπιτιού, αλλά και στην βιβλιοθήκη.

Μπορούν εύκολα να αναβαθμίσουν έναν χώρο και να δώσουν τη στιλιστική πινελιά που χρειάζεται για να ξεχωρίσει.

Φυσικά, δεν είναι ιδανικά για μεγάλα μπουκέτα λουλουδιών, οπότε οι περισσότεροι που έχουν ήδη αποκτήσει ένα τέτοιο βάζο για τη συλλογή τους επιλέγουν αποξηραμένα λουλούδια που αποτελεί ακόμη μεγάλο trend της διακόσμησης.

H Η&Μ Home μάς προτείνει να βρούμε την αρμονία στο σπίτι με φυσικά υλικά. Η επιστροφή στη φύση παραμένει άλλωστε μεγάλη διακοσμητική τάση και εκφράζεται με πολλούς τρόπους. Ένας από αυτούς είναι η διακόσμηση του σπιτιού να είναι με γήινα χρώματα και με φυσικά υλικά, όπως ξύλο, γυαλί, κεραμικά και πέτρα.

SHARE